Epizoda 142: Milja Šijakinjić

milja yt

Biografija:

Milja Šijakinjić je kreativna direktorka agencije Žiška. Van posla crta Sadmics stripove, nerduje pop-kulturu, a godinama se bavila i akademskom debatom. Voli istoriju advertajzinga, jer sve što ne naučimo će se pre ili kasnije ponoviti… a niko ne želi da vidi MySpace opet, zar ne? Ne voli kratke biografije, zato je najbolje da se upoznaš sa njenim radom na sajtu Žiške ili njenom LinkedIn-u.

Opis epizode:

Brand image kampanje mogu da se rade i na jedan posve drugačiji način, da sama kampanja postane ‘’opipljiva’’, te da emocija korisnika sa proizvodom nastavi da traje i mnogo duže od samog fizičkog iskustva sa proizvodom. Na našem tržištu ima nekoliko brendova i agencija koje ovakve kampanje rade zaista sjajno, ali kada se spoje neverovatna energija i kreativnost agencije sa ljudima koji žive brend i njegove vrednosti, onda zaista nastaje magija! U prednovogodišnjoj epizodi Digitalk podcasta razgovarali smo sa Miljom Šijakinjić iz agencije Žiška koja je sa nama podelila iskustva kako je to bilo raditi na kampanjama koje su radili sa ekipom iz kompanije Jaffa Crvenka, Munch  – Sav od igre i Kasato kukica.

Milja Šijakinjić, Kreativna direkcija / Scenariji @ Žiška – https://www.linkedin.com/in/milja-%C5%A1ijakinji%C4%87-b14422125/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘Biografija Bendžamin Franklin: Prvi veliki Amerikanac’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top