Epizoda 141: Tanja Vasojević

tanja yt

Biografija:

Tanja za sebe kaže da je kreativna duša koja je mnogo vremena provela u korporacijama, savladavajući strpljivo stepenik po stepenik. Popela se visoko, pa krenula dalje. To smatra svojom supermoći. Sada korača preduzetničkim putem i vodi svoju agenciju Tadaaa. Svoja znanja iz oblasti strateških i korporativnih komunikacija, PR-a, marketinga, (ličnog) brend(ing)a, organizacije događaja, stavila je na raspolaganje klijentima koji žele poslovanje za 21. vek, jer tu je magija.
Isto tako posvećeno prilazi i hobijima. Od 2016. godine, sa svojim prijateljima istražuje turističke potencijale Srbije i na tu temu kreira sadržaj na društvenim mrežama na profilu TrippinSrbija. To vidi kao njen građanski doprinos društvu i zajednici u kojoj živi i radi. Korak po korak, videli su i drugi, pa nagradili. 

Opis epizode:

Treći milenijum nam je doneo nove tehnologije koje nam menjaju život iz dana u dan. Jedna od oblasti gde je tehnologija unela dosta promena su svakako i način na koji komuniciramo. Danas, više nego ikad pre veoma je važno kakvu sliku gradimo o sebi, na koji način razvijamo svoj lični brending. Pored ličnog brendinga, poslovne/korporativne komunikacije su dinamičnije nego ikad pre, sa mnogo izazova koje je donela upravo tehnologija. O svim ovim temama, iz jednog vrlo zanimljivog, ali povrh svega profesionalnog ugla, razgovarali smo sa Tanjom Vasojević, vlasnicom agencije Tadaaa, strateškinjom za oblasti komunikacije i ličnog brendiranja.

Tanja Vasojević, Communications & Personal brand strategist – https://www.linkedin.com/in/tanja-vasojevic/

Tanja preporučuje:
– Knjiga The hero and the outlaw, Margaret Mark
– Trippin Srbija https://trippinsrbija.rs/ 

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Sve je rešivo’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top