Epizoda 140: Aleksandra Martinović

aleksandra yt

Biografija:

Aleksandra je u  svom radu fokusirana na biznis i kreativni razvoj, distribuciju i internacionalizaciju medijskog i igranog sadržaja u produkciji Telekoma Srbije. 
Značaj sadržaja kroz domen filmova, serija, televizijskih kanala i digitalnih aplikacija je strim koji dominira globalnim ali i lokalno-regionalnim tržištem, a Telekom Srbija kao lider u telko i kontent segmentu u potpunosti unapređuje to tržište.
Aleksandra sa desetogodišnjim iskustvom u radu digitalnih medija, je diplomirala Sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a postdiplomske studije završila na Fakultetu organizacionih nauka. Majka je desetogodišnje ćerke Une.

Opis epizode:

Streaming (OTT) platforme i (r)evolucija produkcije igranog sadržaja za iste beleže enorrman rast poslednjih godina. Borba za ekskluzivni sadržaj i nove korisnike iz dana u dan rastu. Kako je tehnologija promenila način kako funkcioniše televizija danas, zašto je sadržaj važniji nego ikad te da li hiperprodukcija sadržaja zapravo postoji ili je nužna kako bismo došli do kvalitetnog sadržaja koji korisnici žele i vole, pričali smo u novoj epizodi Digitalk podkasta sa Aleksandrom Martinović, dikretorkom direkcije za multimediju u kompaniji Telekom Srbija.

Aleksandra Martinović, Direktor Direkcije za Multimediju @ Telekom Srbija – https://www.linkedin.com/in/aleksandra-martinovic-66766a1b3/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Neobuzdani Amazon’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top