Epizoda 139: Maja Vezmar Ristić

maja yt

Biografija:

Maja Vezmar Ristić je direktorka odeljenja za korisničko iskustvo u OTP Banci, sa punoletnim iskustvom u bankarskoj industriji u nekoliko internacionalnih bankarskih grupacija.
Aktivno se bavi širenjem svesti o važnosti korisničkog iskustva kako za bankarsku tako i za sve druge industrije, verujući da je posle svih revolucija, došlo na scenu i doba korisnika.
Majina trenutna misija podrazumeva strateško upravljanje i kreiranje dobrih iskustava za preko pola miliona korisnika OTP Banke kao i uvođenje globalnih praksi u CX zajednici u regionu.
Pored CX-a ima i svoj mikro svet u kom je jednako posvećena profesionalnom usmerenju ali i svim onim stvarima poput smeha i dobrog društva. Prava je riznica otkrivenih i neotkrivenih knjiga i literatura, pa iskoristite ovaj susret i tražite joj preporuke, a slabosti su joj tiny nakit i sve vrste XXL kafa.

Opis epizode:

Da biste se bavili temom korisničkog iskustva zaista morate pasionirano da zaronite u ovu oblast i da budete istrajni. Naša sagovornica u novoj epizodi Digitalk podkasta to svakako jeste. Maja Vezmar Ristić, direktorka odeljenja za korisničko iskustvo u OTP banci nam je u ovoj epizodi vrlo konkretno pričala o temi korisničkog iskustva, šta jeste CC a šta nije, koji su stubovi CX-a, kako se meri, odakle krenuti sa građenjem CX strategije, kako adekvatno koristiti podatke u kreiranju customer journey-a… Sjajna epizoda kojom se nadovezujemo na prethodne razgovore posvećene korisničkom iskustvu.

Maja Vezmar Ristić, Direktor odeljenja za korisničko iskustvo @ OTP banka – https://www.linkedin.com/in/maja-vezmar-ristic-a07b4710/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’To nikad neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top