Epizoda 138: Nebojša Rosić

nebojsa yt

Biografija:

Svoje veliko iskustvo Nebojša je stekao kroz CEO pozicije vodeći magazinski porfolio kompanija Adria Media Zagreb i Adria Media magazine u Srbiji. Kroz deset godina provedenih na čelnim pozicijama u medijskoj industriji, pored upravljanja kompanijama, razvoju digitala, definisanju strategije prodaje i promocije, Nebojša  je lansirao i organizirao preko 100 lifestyle evenata u regiji. Nakon odlaska iz medija, Nebojša se posvetio razvoju tech scene, izmedju ostalog sa pozicije strateškog partnera Games.con 2019, da bi iza toga podigao platformu Game changer. 

Opis epizode:

Svaki dan sve više slušamo priče o nadolazećim tehnologijama koje će nam promeniti život i u velikoj meri uticati na naš posao. Ovaj razgovor je priča o načinu kako se možemo nositi sa tim tehnologijama, kako ih trebamo posmatrati, te koje su to mogućnosti koje tek dolaze. Priča o Game Changer platformi, gamingu kao integratoru svih celina tech industrije, gejmifikaciji kao načinu i potencijalu za razvoj poslovanja, veštačkoj inteligenciji.. Sagovornik na ovu temu je slobodno možemo reći vizionar koji shvata pun potencijal tehnologije i želi da nam pomogne da tu tehnologiju prihvatimo na pravi način – Nebojša Rosić, osnivač platforme Game Changer.

Nebojša Rosić, kreator platforme Game Changer – https://www.linkedin.com/in/nebojsa-rosic-503793207/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Prestani da igraš na sigurno’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top