Epizoda 135: Željko Crnjaković

zeljko yt

Biografija:

Željko Crnjaković se od 1999. godine bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih trinaest godina razvojem biznisa kroz komunikaciju. Osnivač je digitalne agencija za audio i video produkciju Solutium, čiji je fokus kreiranje video sadržaja za korporativne klijente i brendove. Pored toga, menadżer je i coworking prostora InspiraHub u Subotici gde poslednjih 11 godina radi na jačanju IT i preduzetničke zajednice i umrežavanje poslovnih ljudi. Autor nekoliko podcasta među kojima su i Webinarium, Male Pobede, Backwater Entrepreneur, Coworking Values… 

Opis epizode:

Video danas predstavlja neizostavni deo svake poslovne komunikacije. Tipovi video sadržaja, kao i načini na koji ga koristimo se menjaju  svake godine. Ne postavlja se više pitanje da li vam treba video sadržaj, sad već svi znaju da im treba, već zašto i šta želite da kažete. U ovoj epizodi smo pozvali našeg velikog prijatelja, Željka Crnjakovića, osnivača agencije Solutium koja je specijalizovana za kreiranje korporativnog video sadržaja da nam objasni celokupan proces kreiranja jednog kvalitetnog videa, uz navođenej svih izazova koji nastaju kako sa strane kompanije koja ima potrebu za video materijalom koji bi koristila u poslovne svrhe, tako i sa strane produkcije. 

Željko Crnjaković, vlasnik @ Solutium & direktor @ InspiraHub – https://www.linkedin.com/in/zeljkocrnjakovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Kako ovladati veštinom prodaje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top