Epizoda 134: Miloš Dukić

milos yt

Biografija:

Miloš je master menadžer iz oblasti marketing menadžmenta i odnosa s javnošću sa vrlo konkretnim poslovnim iskustvima. Kariejru je počeo u marketinškoj industriji kroz rad u globalno renomiranoj full service agenciji Grey gde je imao prilike da radi sa nekim od najvećih brendova na svetu. Nakon agencijskog iskustva zapošljava se u kompaniji Telekom Srbija gde kroz različite mafrketoing funkcije i odeljenja stiče bogato iskustvo iz oblasti marketing komunikacija, ATL & BTL aktivnosti, kao i korporativnog marketinga. Od 2018. godine je na poziciji Šefa službe za marketing komunikacije u okviru Sektora za brend strategiju i marketing komunikacije. Kao highlight svoje karijere ističe svoju ulogu Project menadžera u konsolidaciji arhitekture kompanijskog brend portfolija, rebrendinga korporativnog brenda Telekoma Srbija i rebrendinga korisničkog brenda mts – Tvoj svet, 2015. godine.

Opis epizode:

Retki su ljudi koji svoje bogato znanje i strast prema marketinškoj struci svakodnevno imlementiraju u svom poslu, a pri tom su i radi da o tome pričaju i diskututuju u javnosti, ne bi li pokrenuli diskusiju i zajedno sa kolegama postavili neke stvari na mesto. Marketing i brend komunikacija, kada ih stavite u okvire našeg jezika i kulture, te definišete glavne izazove kada je u pitanju naš marketinški ‘’esnaf’’ nastaje jedna kvalitetna diskusija koja postavlja osnove za dalji razgovor i dolaženje do odgovora na glavne izazove marketinške struke. Miloš Dukić, Šef službe za marketing komunikacije u kompaniji Telekom Srbija je bio naš sagovornik u novoj epizodi Digitalk podkasta i na naše veliko zadovoljstvo načeo jednu veoma zanimljivu temu za koju ćemo verujemo upravo naša publika želeti da širi dalje.

Miloš Dukić, Šef službe za marketing komunikacije @ Telekom Srbija – https://www.linkedin.com/in/milosdukic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Neobuzdani Amazon’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top