Epizoda 133: Đorđe Filipović

djordje yt

Biografija:

Nakon završenih osnovnih i magistarskih studija na Syracuse Univerzitetu u New York-u, Đorđe započinje svoju karijeru u startup-u Shoeline koji posluje u okviru Berkshire Hathaway grupe. Nakon uspešnog lansiranja i startup-a sa preko 13M godišnje prodaje Đorđe nastavlja svoju karijeru u francuskom investicionom fondu Kering Group kao project manager gde vodi projekte na globalnoj e-commerce platformi sa vise od 2B u godišnjoj prodaji. Posle 13 godina provedenih u Americi, 2010. godine osniva kompaniju 30Hills u Beogradu sa željom da se bavi razvojem inovativnih startup ideja. Danas ima više od 20 godina iskustva i preko 40 startup inicijativa iza sebe. 30Hills studio je postao mesto gde se preduzetnici, inovatori, profesori i kompanije susreću da zajedno istražuju i realizuju nove ideje. 30Hills je i dalje mali butique development studio koji uz strateška partnerstva sa dobrim ljudima i svojom akademijom radi na razvoju ljudi i novih ideja koje menjaju svet na bolje.

Opis epizode:

Kada razgovaramo o kreiranju digitalnih proizvoda najčešće posmatramo iz ugla kreiranja nekog softverskog rešenja, često zanemarujući glavni aspekt – poslovni. Dosta proizvoda ne zaživi na tržištu upravo zato što nije kreirana u skladu sa svim biznis ciljevima i podacima. O kreiranju digitalnih proizvoda iz perspektive biznisa, razgovarali smo sa čovekom čija je to životna misija – Đorđe Filipović, osnivač i CEO kopanije 30Hills bio je naš sagovornik na ovu temu u najnovijoj epizodi Digitalk podkasta.

Đorđe Filipović, CEO @ 30Hills – https://www.linkedin.com/in/djordjefilipovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Dilema inovatora’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top