Epizoda 132: Nina Gavrilović

nina yt

Biografija:

Nina ima dvanaest godina iskustva u medijima. Radila je kao izvršni urednik Blica i uređivala tri sajta koja se nalaze među Top 5 u Srbiji. Vodila je specijalizovan tim za pravljenje viralnih vesti i uređivala najveće medijske stranice na društvenim mrežama u dve države.
Radi u najvećoj medijskoj digitalnoj agenciji Media Impact kao stručnjak za društvene mreže, promociju na FB i Google i digitalni kontent za velike kampanje klijenata. Trenutno je na poziciji Head of Google, Apple, Facebook, Amazon and Microsoft related operations u kompaniji Ringier Serbia. Dobitnica je nagrade za naj Storytellera na Tiktoku koju dodeljuje Balkan Top Star.

Opis epizode:

Kreiranje kvalitetnog sadržaja nikada nije bilo izazovnije. More kiča i šunda, brojne platforme i kanali, veliki broj kvazi stručnjaka…. Svakako, tu i tamo pojavi se neko ko menja pravila, postavlja neke nove standarde i daje primer struci kako se digitalni kanali mogu adekvatno koristiti i plasirati neke kvalitetne priče… O medijima, digitalu, kreiranju kvalitetnog sadržaja ali i kvalitetnih reklama, u novoj epizodi Digitalk podkasta smo razgovarali sa Ninom Gavrilović, koja je trenutno na poziciji Head of Google & Facebook related operations u jednoj od najvećih medijskih kuća u Srbiji, Ringier Srbija.

Nina Gavrilović, Head of Google & Facebook related operations @ Ringier Serbia – https://www.linkedin.com/in/nina-gavrilovic-16a40745/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Trenje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top