Epizoda 129: Tijana Bejatović

tijana yt

Biografija:

Tijana je strastveni je zaljubljenik u interne komunikacije.
Iskreno veruje da način na koji komuniciramo na poslu ima moć da transformiše ne samo naše živote već i kompanije za koje radimo. Zbog tog uverenja, osnovala je “topIC” – platformu koja je posvećena jačanju i izgradnji struke internih komunikacija na prostoru Ex-YU.
Kao strateg, konsultant, mentor, trener i spiker, posvećena je unapređenju načina na koji kompanije komuniciraju sa svojim zaposlenima, kao i osnaživanju uloge internih komunikacija kako bi mogle da zadovolje sve veće potrebe biznisa. Kroz svoj rad i aktivnosti u zajednici „topIC_community“, Tijana aktivno povezuje i pomaže kolegema internim komunikatorima da postanu savetnici i poslovni partneri kompanija i utiču na njihov uspeh i rast.

Opis epizode:

Komunikacija je osnovna ljudska potreba i ima veliki uticaj na to kako se osećamo, šta mislimo i šta radimo. Kada bi lideri i kompanije zaista shvatili moć komunikacija, naša radna mesta bi bila sasvim drugačija. Pomene u svetu, društvu i biznisima stavile su zaposlene u fokus. Neophodno je da se bavimo njima na jedan sasvim drugačiji način, da bi biznisi dostigli svoje ciljeve, posebno u vreme krize. Upravo je transformacija odnosa zaposlenih i kompanija, kao i važnost adekvatnih, efikasnih i transparentnih internih komunikacija bila tema nove epizode Digitalk podkasta, a naša sagovornica, ekspert u oblasti internih komunikacija, Tijana Bejatović, osnivačica zajednice TopIC i strateškinja poslovnih komunikacija.

Tijana Bejatović, Founder & Business Communication Strategist @ TopIC – https://www.linkedin.com/in/tijanabejatovic/

Tijana preporučuje sledeće knjige:
– Adam Grant “Razmisli još jednom” i “Originalni”
– Celine Shillinger “Dare to Un-Lead”
– Tomas Erikson “Okruženi idiotima”
– Daniel Coyle “The Culture Code: The Secrets of Highly Successful Groups”
– Matthew Barzun “The Power of giving away Power”

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Vožnja života’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top