Epizoda 130: Strahinja Dević

strahinja yt

Biografija:

Strahinja Dević je stručnjak u oblastima tehnologije i inženjeringa, sa diplomama iz primenjene matematike i mrežnog inženjeringa. Njegova karijera uključuje razvoj revolucionarnih IT rešenja za velike međunarodne kompanije poput Disney, F1, Kroll i mnoge druge, postavljajući inovativne standarde u industriji i značajno poboljšavajući njihove operativne kapacitete.
Trenutno, igra ključnu ulogu u razvoju domaćih aplikacija, CarGo i Mister D, koje broje preko dva miliona korisnika, dok istovremeno radi na pionirskim projektima fokusiranim na automatizaciju mikro investicija kroz blockchain i verifikaciju dostupnosti servisa vođenom AI. 
Strahinja je prepoznat po svom liderstvu i aktivno mentorira sledeću generaciju stručnjaka kroz radionice i predavanja, a u slobodno vreme je posvećen istraživanju novih tehnoloških granica i trendova u industriji.

Opis epizode:

O tome zašto nam je IT industrija u krizi, da li krize zapravo ima, te koje su odlike našeg tržišta kada je IT  u pitanju, razgovarali smo sa jednim od veterana srpske IT scene, Strahinjom Devićem, osnivačem i CEO-om kompanije W-Tech. Smatramo da je veoma važno da diskutujemo i dalje na ovu temu, te da ljudima koji godinama stvaraju i doprinose razvoju tržišta i zajednice treba da damo prostora da iznesu javno svoje stavove. Strahinja je neko ko ima vrlo izražen i jasan stav i ne libi se da ga iznese. Dinamična epizoda sa vrlo konkretnim činjenicama i zaključcima.

Strahinja Dević, Founder & CEO @ W-Tech – https://www.linkedin.com/in/strahinja-devic-16309694/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Strategija plavog okeana’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top