Epizoda 128: Branimir Cigale

branimir yt

Biografija:

Branimir je slučajni preduzetnik u nastojanju da se jednako bavi marketingom kao naukom i kroz praksu. Trenutno se dobro zabavlja u agenciji POSH33 iz Subotice i sa svojim timom je u konstantnoj potrazi za novim izazovima koji na kraju mogu da se iskažu kroz brojeve. Više od dvanaest godina je u marketingu. Završio je master studije iz oblasti digitalnog marketinga. Veruje da su dobitna kombinacija za uspeh adekvatni modeli merenja rezultata i način razmišljanja usmeren ka rešavanju problema.

Opis epizode:

Pričali smo o marketingu, digitalu, fokusu na rezultate, i još mnogo čemu. Branimir Cigale, osnivač agencije Posh33 iz Subotice, vrsni poznavalac marketinške teorije i neko ko se trudi tokom cele svoje karijere da sve marketinške principe dosledno primenjuje u praksi. Ovim razgovorom smo se suštinski vratili osnovama, kako bismo bolje shvatili šta to zapravo želimo da uradimo danas pod kapom digitala i društvenih mreža. Jedan vrlo dubok, iskren i razgovor koji pruža niz uvida, ali i postavlja neka pitanja na koja moramo da nađemo odgovor ne bi li postizali bolje rezultate i istinski razumeli biznis na kojima (digitalni) marketing počiva.

Branimir Cigale, Posh33 – https://www.linkedin.com/in/branimirc/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Strategija plavog okeana’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top