Epizoda 127: Filip Mastilović

filip yt

Biografija:

Filip je projektni menadžer i scrum master u okviru Bosch-ove IT divizije, gde sa globalnim timovima radi na projektima koji poslovanje kompanije čine efikasnijim. Student je FON-a, IT smera, ali od programiranja ga je odvojio AIESEC, gde je sticao prvo praktično iskustvo kroz organizaciju studentskih konferencija. AIESEC putevi su ga doveli i do Empple-a, gde je odgovoran za pronalaženje pravih partnera, njihovo zadovoljstvo i ispunjavanje svega što je dogovoreno. U slobodno vreme Filip stvara ili rešava probleme (koje je prethodno stvorio) u svom morskom akvarijumu, voli da uživa u dobrom vinu  i igra društvene igre sa prijateljima.

Opis epizode:

Generacija Z je često predmet razgovora i diskusija te mnogi pokušavaju da shvate i objasne kako to ova generacija razmišlja i kako se ponaša u kontekstu profesionalne karijere, koje su joj glavne odlike i vrednosti koje slede. Nakon što smo više puta u epizodama Digitalk podcasta pominjali generaciju Z, odlučili smo se da pozovemo jednog karakterističnog pripadnika iste i da u jednom otvorenom razgovoru zapravo vidimo šta oni imaju da kažu, kako razmišljaju kada je u pitanju obrazovanje, karijera, kako se odnose prema preduzetništvu, novcu i koje su to njima vrednosti važne. Filip Mastilović, Project lead i Agile Master u kompaniji Bosch, ali istovremeno i član sjajnog Empple tima, se odlično snašao u ovom razgovoru i sa nama podelio sjajne uvide koji su nam pomogli da bolje razumemo GenZ, te podelio sa nama svoja razmišljanja na ovu temu i na sopstvenom primeru objasnio neke nedoumice i predrasude koje imamo kada je ova generacija u pitanju.

Filip Mastilović, Project Lead & Agile Master @ Bosch – https://www.linkedin.com/in/filipmastilovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
– Kompanija NIS
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Veština ophođenja s ljudima’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top