Epizoda 126: Milena Maksić

milena yt

Biografija:

Milena se komunikacijama bavi od prvog dana karijere. Prvih šest godina karijere provela je u marketingu kompanija iz industrije hrane i pića i maloprodaje, pre prelaska na “drugu stranu :)“, u agenciju Ovation BBDO gde poslednjih deset godina vodi digital sektor.
Gostovala je kao predavač na više stručnih i biznis događaja, edukativnih programa i fakulteta.
Bila je članica žirija prestižnih nagrada iz oblasti digitala poput SoMo Borac, IAB Mixx Awards i  WWD Influencer Awards.

Opis epizode:

Zašto danas ne možemo da pričamo o digitalnoim advertajzingu već samo o advertajzingu u eri digitala, te da li je kanal to što čini komunikacijom digitalnom, pričali smo sa Milenom Maksić, direktorkom digitala u jednoj od najvećih agencija u Srbiji, Ovation BBDO. Sa preko petnaest godina iskustva u industriji od kojih više od pet na strani brenda, a punih deset godina u agenciji, Milena ima izuzetan autoritet da bude sagovornik na ovu temu kako bismo razbili još neke mitove kada je u pitanju advertajzing kao industrija i digital.

Milena Maksić, Digital Director @ Ovation BBDO – https://www.linkedin.com/in/milenamaksic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Trenje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top