Epizoda 12: Miljana Nikodijević

miljana yt

Biografija:

Miljana se bavi digitalnim marketingom sedam godina, kao freelancer/preduzetnica. U 27. godini je iz prvog puta dobila investiciju kao žena preduzetnica od žene angel investitora, na Balkanu, bez ikakvog prethodnog poznavanja investitora, i od tog momenta je zvanično u poslu upravljanja projektima i strateškom (re)brendiranju. Iako je presla u menadžment, primarno je bila kreativac i kopirajter. Pisala je u sopstveno ime ili u ime klijenata za preko 50 strucnih/stranih medija i masovnih medija. Nastoji da pronikne u suštinu funkcionisanja biznisa/timova, da bi taj proces mogla da replicira. Jednog dana želi da napise Tajmsov bestseler. U slobodno vreme deli svoja iskustva u konsultovanju biznisa kroz mesečne članke na portalu Netokracija Srbija.

Opis emisije:

Sa Miljanom je bilo malo izazovnije dogovoriti temu razgovora što se može naslutiti iz njene biografije – Miljana ima hiljadu i jedno iskustvo iz čitavog spektra projekata koji su na neki način povezani sa digitalom i marketingom. Odluka je pala na malo širu temu oko brenda i brendiranja, a o tome smo pričal imalo kroz prizmu marketinške teorije, a malo više sa nekog strateškog nivoa. Sve u svemu jedan više nego zanimljiv razgovor na temu koju ja veoma volim. Nakon ovog razgovora siguran sam u dve stvari: ovo nije prvi put da pričamo o brendu, i ovo nije poslednji put da razgovaramo sa Miljanom.

Miljana preporučuje:

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

– Pokrovitelj podkasta: OTP banka

– Partner podkasta: Mastercard 

– Partner podkasta: Masterbox
Masterbox je online platforma za edukaciju o digitalnom marketingu i biznisu. Program je koncipiran tako da učite po vašoj meri: u koje vreme želite, sa bilo kog uređaja i redosledom koji vam odgovara. Naši predavači su najbolji ljudi iz svojih oblasti, koji vas uče konkretne stvari na primerima. Ako ste makar malo u digitalu, već znate za sve njih: Istok Pavlović, Ivan Bildi, Darko Brzica, Robert Petković… Po jednoj ceni (može i na rate), dobijate pristup SVIM kursevima koji su na platformi, ali i svim novim koje u međuvremenu dodamo.
Ako želite da ostvarite dva meseca pristupa gratis, ukucajte promo kod digitalk prilikom registracije i počnite sa učenjem već danas.

– Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

– U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa.
U ovoj epizodi deliko dva primerka knjige Kako da dođete do moćnih ideja pisca Dejva Birsa. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajt poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.

– U meri u kojoj mi možemo, podržavamo jednog malog proizvođača – NekShop
Pogledajte njihov online shop, velika kreativnost i dobar dizajn, a njihove majice će Vlada nositi u epizodama u narednom periodu. I NekShop vam daje 10% popusta uz promo kod digitalk na njihovom online shop-u!

Scroll to Top