Epizoda 11: Vladimir Tošić

vlada yt

Biografija:

Vladimir Tošić je inženjer koji se iz korporativnih rovova godinama bori i bavi digitalnom transformacijom. Iako inženjer, karijeru je počeo kao copywriter, a iskustvo u oblastima inovacija i digitalne transformacije je sticao u velikim kompanijama poput Telenora, Ringier Axel Springer i sada Coca-Cola-i. Inženjerski setovan mozak koji vam na jedan sasvim drugačiji način, prepun jednostavnih primera, približava ceo proces digitalne transformacije. Vlada je jedinstven po mnogo čemu, a iako je kroz kompanijske rovove išao sa mahom visokih pozicija, kolege ga predstavljaju kao najboljeg šefa ikada.

Opis emisije:

Tema digitalne transformacije pretpostavlja jedan malo ozbiljniji ton i sagovornika – ali u nekoj drugoj epizodi! Tražili ste da se bavimo ovom tematikom, za početak vam dovodim jednog malo drugačijeg, nekonvencionalnog sagovornika. Sa Vladom smo pričali o tome šta zapravo za njega predstavlja digitalna transformacija, na šta sve ova transformacija utiče u jednom sistemu, i kojih je to pet delova kompanijskog sistema koji su bitni za digitalnu transformaciju. Razgovor bogat primerima iz života običnog čoveka, Vlada je bio inženjerski praktičan i više nego šarmantan sagovornik. Svi koji su učestvovali u kreiranju i pripremi ovog razgovora su oduševljeni epizodom, verujemo da ćete biti i vi!

Vladimir preporučuje:

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:
– Pokrovitelj podkasta: OTP banka
– Partner podkasta: Mastercard 
– Partner podkasta: Masterbox
Masterbox je online platforma za edukaciju o digitalnom marketingu i biznisu. Program je koncipiran tako da učite po vašoj meri: u koje vreme želite, sa bilo kog uređaja i redosledom koji vam odgovara. Naši predavači su najbolji ljudi iz svojih oblasti, koji vas uče konkretne stvari na primerima. Ako ste makar malo u digitalu, već znate za sve njih: Istok Pavlović, Ivan Bildi, Darko Brzica, Robert Petković… Po jednoj ceni (može i na rate), dobijate pristup SVIM kursevima koji su na platformi, ali i svim novim koje u međuvremenu dodamo. Ako želite da ostvarite dva meseca pristupa gratis, ukucajte promo kod digitalk prilikom registracije i počnite sa učenjem već danas.
– Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!
– U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa. U ovoj epizodi deliko dva primerka knjige Design Thinking, bestselera koji je u tesnoj vezi sa temom ove epizode. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajt poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.
– U meri u kojoj mi možemo, podržavamo jednog malog proizvođača – NekShop
Pogledajte njihov online shop, velika kreativnost i dobar dizajn, a njihove majice će Vlada nositi u epizodama u narednom periodu. I NekShop vam daje 10% popusta uz promo kod digitalk na njihovom online shop-u!

Scroll to Top