Epizoda 115: Strahinja Ćalović

strahinja yt

Biografija:

Strahinja Ćalović je prvi višestruki influenser kod nas i u isto vreme najpopularniji sportski bloger i najpopularniji tata bloger na našim prostorima. Po tome ga zna oko pola miliona ljudi koji ga prate na različitim platformama, od Fejsbuka, Instagrama pa sve do Jutjuba i TikToka. Biznisi, preduzetnici i NVO ga znaju kao eksperta za digitalni marketing i dugogodišnjeg edukatora u ovoj oblasti.

Opis epizode:

Kako brojke pokažu da influenser marketing i dalje beleži značajan rast u udelu potrošnje budžeta kada je digitalni marketing u pitanju, verujemo da je potrebno ponovo ispričati šta zapravo predstavlja influenser marketing, i ono što je još važnije kako izgleda idealna saradnja sa influenserima, koje su to ključne stavke koje je potrebno usaglasiti između brendova,agencija i influensera kako bi saradnja dala rezultat, koji su to primeri dobrih saradnji, te koje trendove danas primećujemo… Sve ove teme smo obradili u novoj epizodi Digitalk podkasta sa Strahinjom Ćalovićem, stručnjakom za digitalni marketing i višestrukim influenserom. Strahinja je bio fenomenalan sagovornik, te je svoje znanje i iskustvo, uz veliki broj primera nesebično podelio sa nama u ovom razgovoru.

Strahinja Ćalović, ekspert za digitalni marketing & influenser – https://www.linkedin.com/in/strahinjacalovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Ovo je marketing’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top