Epizoda 116: Đorđe Jovanović

djole yt

Biografija:

Đorđe Jovanović je marketing stručnjak koji iza sebe ima 13 godina iskustva u automobilskoj, finansijskoj, FMCG i industriji nege i lepote. Tokom svoje bogate karijere Đorđe je vodio sektore digitalnog marketinga i E-commerce kompanija kao što su Frikom i L’Oréal, dok je istovremeno radio i na globalnim projektima sa kompanijama Google i Facebook.
Poslednje tri godine Đorđe predvodi marketing tim kompanije Xiaomi, svetskog lidera u oblasti telekomunikacija i IoT tehnologija. Svojim zalaganjem je još jednom dokazao neverovatan uticaj komunikacija i strateškog razvoja online prisustva na uspeh jednog brenda, čineći Xiaomi danas najpopularnijim tech brendom na tržištu Srbije. Prosle godine, od strane Marketing profesionalaca, dobitnik je priznanja za razvoj marketinga u Srbiji.

Opis epizode:

Kako to frustracije možete pretočiti u uspešne kampanje, kvalitetan sadržaj, dobre ideje? Kako vam frustracije mogu poslužiti kao dobar insight na osnovu kojega ćete kreirati kvalitetan content? Đorđe Jovanović, marketing direktor za Balkan tehnološkog giganta Xiaomi Technology je u novoj epizodi podkasta Digitalk podelio sa nama svoju ekspertizu koju uspešno primenjuje već godinama u svojoj karijeri, kroz nekoliko sasvim različitih industrija.

Đorđe Jovanović, Marketing Director – Balkan @ XIAOMI Technology – https://www.linkedin.com/in/djordjejovanovicxiaomi/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Trenje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top