Epizoda 111: Nenad Milić

nenad yt

Biografija:

Nenad se na poziciji izvršnog direktora IAB Serbia nalazi od aprila 2019. godine. Kroz rad u nekim od vodećih svetskih agencijskih mreža poput I&F McCann Grupe i Havas Adriatic, stekao je veliko iskustvo u oblastima tradicionalnog i digitalnog marketinga. U IAB Serbia je došao sa pozicije izvršnog direktora Havas Adriatic gde je, pored upravljanja ovom agencijom, uspostavio i digitalno odeljenje kao nov entitet za pružanje full service usluga. 
Pored izloženosti privatnom sektoru i oglašivačkoj industriji, Nenad poseduje i dugogodišnje iskustvo u javnoj upravi radeći kao diplomata na različitih pozicijama, uključujući i u ambasadama u inostranstvu. 

Opis epizode:

Možemo slobodno reći da je ovo tema koja je prva postala tradicionalna u Digitalk podcastu. Treću godinu za redom pratimo ADEX izveštaj, izveštaj koji nam daje uvide u vrednost oglašavanja na digitalnim kanalima na našem tržištu. Sagovornik nam je bio ponovo Nenad Milić, izvršni direktor IAB Serbia, sa kojim smo prošli kroz sve važne cifre ADEX izveštaja i prokomentarisali ovogodišnje rezultate. Pored izveštaja pričali smo malo o ovogodišnjoj Digital Day konferenciji, kao i o MIXX nagradama koje su dodeljene ove godine. 

Nenad Milić, Izvršni direktor @ IAB Serbia – https://www.linkedin.com/in/nenad-milic-3b440810a/
https://iab.rs

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Trenje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top