Epizoda 102: Nataša Pavlović

natasa yt

Biografija:

Nataša Pavlović, izvršna je direktorka marketinga Mercator S, jedne od najvećih kompanija u Srbiji, ima 14 godina iskustva u retail-u i prva je dobitnica nagrade “Mark Awards” za direktora marketinga godine.
Osnovne studije marketinga Nataša je završila na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, dok je master studije završila na Pravnom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Svoje usavršavanje nastavila je na programima u okviru IEDC Bled School of Management i Cotrugli Business School, a učestvovala je na više od 50 seminara, konferencija i edukacija u zemlji i regionu.

Opis epizode:

U novoj epizodi Digitalk podkasta pričamo o ljudima: ljudima kao potrošačima, njihovom ponašanju prilikom kupovine, navikama, promenama u navikama, te koliko je važno da razumemo naše kupce kao ljude kako bismo izgradili pravu sliku o našem brendu i vrednostima koje negujemo. Nataša Pavlović, CMO kompanije Mercator S je bila fenomenalan sagovornik u ovoj epizodi i podelila sa nama pregršt uvida, podataka i trendova kada su u pitanju navike potrošača u Srbiji.

Nataša Pavlović, Chief Marketing Officer @ Mercator S – https://www.linkedin.com/in/nata%C5%A1a-pavlovi%C4%87-22729169/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Samsung
Još jedan prijatelj podcasta je i kompanija Samsung, njihov najnoviji model iz S23 serije, Samsung Galaxy S23 Ultra. Ovaj model je predstavljen na globalnom nivou 01.02. i dostupan je na našem tržištu kod Samsung ovlašćenih partnera. Ovo je model sa najnaprednijom kamerom do sada i vrhunskim gejming performansama. I zaista, cela Galaxy S23 serija postavlja nove standarde kad je reč o pouzdanim, vrhunskim iskustvima korišćenja pametnih telefona.
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Trenje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top