Epizoda 101: Ivan Stanković

ivan yt

Biografija:

Ivan Stanković, diplomirani inženjer elektronike, osnovne studije završio je na  Elektronskom Fakultetu u Nišu, nakon čega je upisao doktorske studije na istom fakultetu. Paralelno sa studijama zapošljava se i počinje da se bavi informacionim tehnologijama. Od samog starta radi na kompleksnim i zahtevim projektima, prvenstveno za klijente iz Sjedinjenih Američkih Država. Nakon par godina, pokreće sopstvenu firmu, koja je u početku zapošljavala mali broj ljudi, da bi narasla do više od šezdeset stalno zaposlenih, dve kancelarije, u Beogradu i Nišu, i klijentima i partnerima koji su prepoznati u zemlji i u svetu. Pored inženjerskog načina razmišljanja i načina rešavanja zadataka i izazova,  Ivan poseduje veoma izražen preduzetnički duh i jaku  želju za ličnim i poslovnim napretkom i usavršavanjem u svakom pogledu.

Opis epizode:

U novoj epizodi Digitalk podkasta gde se ponovo bavimo elektronskom trgovinom. Razgovarali smo sa čovekom koji se preko deset godina bavi ovom tematikom kroz razvoj softvera, platformi i alata za e-commerc. Ivan Stanković iz SyncIt group-a, pričao nam je o svojim iskustvima sa raodm na američkom tržištu sa američkim online prodavcima, mindset koji je prisutan kdo nas i na američkom tržištu. Zahvaljujući svom preduzetničkom mindsetu i inženjerskom pristupu, Ivan je došao i do velikih lokalnih klijenata, ali i globalnih kompanija. Razvoj alata za online prodaju je nešto što je Ivanu i njegovom timu u fokusu trenutno, pa smo se bavili malo detaljnije mogućnostima koje nam razni alati pružaju, a Ivan nas je upoznao i sa njhovim glavnim proizvodom, softverom za pretragu, Athena.

Ivan Stanković, Founder and CEO @ Syncit Group – https://www.linkedin.com/in/ivan-stankovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Samsung
Još jedan prijatelj podcasta je i kompanija Samsung, njihov najnoviji model iz S23 serije, Samsung Galaxy S23 Ultra. Ovaj model je predstavljen na globalnom nivou 01.02. i dostupan je na našem tržištu kod Samsung ovlašćenih partnera. Ovo je model sa najnaprednijom kamerom do sada i vrhunskim gejming performansama. I zaista, cela Galaxy S23 serija postavlja nove standarde kad je reč o pouzdanim, vrhunskim iskustvima korišćenja pametnih telefona.
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Nepokolebljivi’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top