Specijal 08: Levi9: Uloge i titule u IT kompanijama

yt 08

Jedna od tema o kojoj smo od samih početaka želeli da pričamo sa našim kolegama iz IT industrije jesu uloge i titule koje su negde specifične za tehnološke kompanije. Naši drugari iz kompanije Levi9 su nam izašli u susret i ugostili nas u svojoj beogradskoj kancelariji gde smo pričali o ulogama Delivery direktora i Delivery menadžera u jednoj IT kompaniji.

Sagovornici su nam bili upravo nosioci ovih titula, Vladan i Vanja, te smo malo detaljnije opisali ove uloge, šta one obuhvataju, ali smo pričali i o njihovim karijerama, kako su došli na pozicije gde su danas i šta sve to zanimljivo rade. Dotakli smo se dosta tema, od rada sa ljudima, vođenja timova, naravno ništa bez Agile-a a onda i priče o neformalnom i formalnom obrazovanju.

Pandemija je dosta uticala na IT kompanije što se tiče uslova i načina rada, pa smo pričali i o tim iskustvima kao i o planovima obzirom da se Levi9 uskoro useljava u svoj novi prostor u Beogradu. A da smo priču završili na najlepši mogući način, razgovorom o hacker burgerima, potrudile su se Vanjine i Vladanove koleginice koje se bave employer brandingom i koje su nam dale jako lep povod za razgovor o employer brandingu.

Vanja Al Halidi, Delivery Manager @ Levi9 – https://www.linkedin.com/in/alhalidi/

Vladan Vojimirović, Delivery Director @ Levi9 – https://www.linkedin.com/in/vladanvojimirovic/

Scroll to Top