digitalk Niš 2023

Predavanje

subota 28. oktobar

15:30 - 16:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Zašto niko ne veruje vašem web sajtu?

Koliko puta ste se našli u situaciji da i nakon drugog čitanja ne razumete čime se bavi firma na čijem ste web sajtu? Odgovor je: previše. Razloga za to ima mnogo, a krajnji rezultat je da web sajt ne ispunjava svoju osnovnu namenu – da informiše posetioce i pretvori ih u mušterije. Da bi se to dogodilo potrebno je poverenje, i ako ga niste izgradili već u prvih par rečenica ta bitka je izgubljena.

Na ovom predavanju ćete videti konkretne primere kako treba i kako ne treba graditi sadržaj na korporativnom web sajtu, šta sve treba da sadrži dobra About Us stranica, kao i zašto SEO presudno utiče na strukturu i organizaciju web sajtova čak i najmanjih firmi.

Vladimir Cerić

Vladimir Cerić je stručnjak za marketing sa preko 15 godina iskustva u radu sa tehnološkim kompanijama. Tokom karijere radio je u globalnim gigantima poput Microsofta i Siemensa, kao i u brzo-rastućim startapima kao što je Adverity. 

Od 2022. predvodi agenciju Marketing4Tech, specijalizovanu za izgradnju i vođenje content marketing strategija za kompanije koje prodaju kompleksne tehnološke proizvode i usluge.

Scroll to Top