digitalk Niš 2023

Predavanje

nedelja 29. oktobar

11:00 - 11:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Roommateor

Miloš Stojanović

Miloš Stojanović je osnivač i direktor Roommateor-a.

Senior progamer i Master inženjer elektrotehnike i računarstva koji je napustio siguran i dobro plaćen posao kako bi razvio biznis.

Prvi korak na ovom putu, desio se 2019. godine kada je osnovao sajt za cimere Roommateor. Projekat je posavljen dobro, ali bez biznis plana, što je pokazalo kao najvažniji deo i najveći nedostatak. Prevelika usmerenost da korisnici i klijenti budu zadovoljni blokirala je vidike kada je u pitanju biznis plan.

Drugi korak bio je ulazak na tržište nekretnina koje obećava značajnije rezultate, ukoliko se sve uradi kako treba. Između prvog i drugog koraka stoji par godina vrednog rada i upornog prepoznavanja i ispravljanja početničkih grešaka.

Nataša Mitrović

Nataša Mitrović je suosnivač i prodajni savetnik u Roommateor-u

Nakon što je diplomirala sociologiju, učila je programiranje godinu dana, ali je vremenom shvatila da treba da se pronađe u poslu u kojem bi ostvarila svoj maksimum.

Godine 2019. sa Milošem Stojanovićem, pokreće sajt Roommateor, gde se u isto vreme ozbiljno interesuje za SEO, marketing i prodaju. Poznavanje društvenih nauka bio je idelan teren za to. Na čitavom putu nailazila je na veliku motivaciju, slobodu, ali i odgovornost i prepreke ka cilju. Podsećanje na to koliko je važno biti zadovoljan svojim poslom je ono što je Natašu održalo na visini zadatka.

Scroll to Top