digitalk Niš 2023

Predavanje

nedelja 29. oktobar

11:30 - 12:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Pržite li pare? (I zašto bi možda valjalo da prestanete?)

U Don Kihotovskom pohodu da IT zajednici ukaže na značaj i ulogu finansija u današnjem, napetom poslovnom okruženju, isporučiće predavanje provokativnog naslova “Pržite li pare? (I zašto bi možda valjalo da prestanete?)” Tu će pokazati zašto je danas važnije nego ikad da se aktivno vode finansije, da se prave budžeti, projekcije tokova novca, i sve ono drugo što mislite da je totalni “pain in the ass”, jer vam posao super ide i bez toga i ne treba vam neki smarač ekonomista da vam kaže kolko ste sexy. Dakle, smorčina u najavi, poželjno za izbeći.

Nikola Pejović

Nikola Pejović Dica je magistar ekonomije, bogatog poslovnog iskustva. Od visokih funkcija u korporativnom bankarstvu, preko industrije serijske proizvodnje hardware-a, pa sve do IT-ja gde i danas boravi. U paraleli sa tim, aktivan je investitor na berzi skoro 20 godina. A uz sve to, obožava da se pravi pametan pišući članke na temu investicija, finansija i makroekonomije. Što bi se reklo “Linkedin Influencer wannabe”.

Osnivač “Lean Finance” agencije, sa životnom misijom da male i srednje IT kompanije učini ekonomski efikasnijim mašinama za pravljenje para. A povrh svega toga, DJ i kopač matore disko i ostale mrdoguz muzike. 

Scroll to Top