digitalk Niš 2023

Predavanje

nedelja 29. oktobar

12:15 - 13:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Kako AI i tehnologija omogućavaju bolje poslovne rezultate?

Miloš Petrović

Sa više od 15 godina iskustva u bankarstvu, specijalizovao sam se za digitalne kanale i inovacije. Trenutno obavljam funkciju direktora digitalnih kanala u UniCredit banci, jednoj od najvećih banaka u regionu. Tokom moje karijere, radio sam na razvoju i implementaciji brojnih digitalnih projekata, uključujući mobilno bankarstvo, internet bankarstvo i digitalne strategije.

Siniša Maravić

Primena inovativnih tehnologije i poslovnih pristupa je neodvojivi deo mog svakodnevnog rada u kreiranju i lansiranju novih usluga Telekoma Srbija. Uz različite uloge koje sam imao tokom svoje karijere, stekao sam iskustvo u komercijalnim i tehničkim aspektima telekomunikacionog tržišta, a pre svega u delu mobilne telefonije. Poslednjih nekoliko godina sam zadužen za IoT (Intenet of Things), poslovni segment koji pored ICT usluga koje imamo u ponudi, postavlja Telekom Srbija kao jednog od nosilaca digitalizacije u zemlji i regionu.

Akademsko zvanje sam stekao na Beogradskom univerzitetu u dve različite oblasti – menadžment i elektrotehnika, tako da je i moje radno iskustvo razvijeno u različitim okruženjima i poslovnim oblastima. 

Milan Stojković

Svoju karijeru u logistici Milan započinje 2002. magacinskom operativnom poslovanju, da bi 2005. nastavio karijeru u logistici, u tada jedinoj privatnoj kurirskoj službi i od tog momenta doprinosi razvoju ove industrije, rame uz rame sa liderima u oblasti ekspresne dostave pošiljaka.

Nakon što je savladao osnove logistike na operativnim pozicijma gde se direktno bavio manipulacijom pošiljkama i radom na terenu, pridružuje se prodajnom timu kurirske službe gde kroz nekoliko različitih pozicija doprinosi rastu i postizaju prodajnih ciljeva kompanije. U trenutku osnivanja Daily Express-a 2008. godine biva pozvan da svoju karijeru nastavi u toj kompaniji kao direktor logistike. Paralelno sa uspešnim upravljanjem sektorom logistike upušta se i u organizaciju IT sektora kompanije. Svoje višegodišnje znanje iz te oblasti primenjuje u radu sa direktorkom kompanije na razvoju operativnog softvera kompanije gde je kao rezultat nastao jedan od najboljih operativnih softvera u branši. Od 2018.  godine se u potpunosti posvećuje vođenju IT sektora kompanije kao direktor IT i razvoja. Daily Express sa njim na čelu IT-ja postaje kurirska služba sa najbolje organizovanim IT sektorom i infrastrukturom, a od tada je uspešno izneo veliki broj projekata od kojih su neki – implementacija ERP softvera, projekat fiskalizacije, mogućnost naplate platnim karticama, usluga age verification, razvijanje Paketomata.

Vladimir Zarić

Vladimir Zarić je diplomirani inženjer elektrotehnike. Stručno se usavršavo na The IDM Instutute, London, UK, gde je završio specijalističke postdiplomske studije iz digitalnog marketinga. Digitalni direktor sa preko 20 godina regionalnog i globalnog iskustva u različitim vertikalama i industrijama. 

Posvećen i strastven razvoju i implementaciji kompleksnih digitalnih projekata za svetski poznate brendove, korporacije, medijske kuće, advertising agencije i startup-ove. Radio je za British Council, MTV, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, a trenutno je na poziciji Account Director agencije Four Dots. Dobitnik je brojnih profesionalnih nagrada i priznanja u zemlji i inostanstvu.

Više od +10 godna godina radi kao predavač iz oblasti digitalnih komunikacija i digitalnog marketinga. 

Scroll to Top