Vladimir Vukicevic square
digitalk Niš 2023

Vladimir Vukićević

CEO & Co-Founder @ Better & Better

Vladimir Vukićević je preduzetnik i stručnjak u svetu potrošačkih proizvoda. Podučavao je Fortune 500 kompanije kako da izgrade i iskoriste nove poslove, kombinovao je kulturu sa teorijom menadžmenta kroz svoje pisanje i veruje da inovacija pruža novi put ka ličnom i globalnom osnaživanju.

Vladimir je izvršni direktor i suosnivač kompanije Better & Better koja razvija i prodaje proizvode za ličnu negu. Ova kozmetika predstavlja bolje i zdravije rešenje kako za naše zdravlje, tako i okolinu. 

Pre osnivanja kompanije Better & Better, Vladimir je bio suosnivač dva uspešna startapa  i oba su doživela akviziciju. Najskoriji je Meural, platforma koja kombinuje softver i hardver kako bi umetnost bila univerzalno dostupna, akvizirana je 2018. godine od strane NETGEAR-a. 

Pre toga, Vladimirov prvi poduhvat kao suosnivača i tehničkog direktor bio je RocketHub – platforma za prikupljanje sredstava koja je pomogla hiljadama preduzetnika, umetnika i naučnika da prikupe milione dolara. RocketHub je akviziran 2015. godine od strane EFactor Grupe.

Vladimir aktivno podržava različite neprofitne organizacije – prvobitno kao član upravnog odbora pozorišta Theatre Within i Fondacije za umetnost Njujorka.

Predavanje

petak 27. oktobar

18:45 - 19:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Moj startup život: otpornost, rast, i izgradnja boljeg sveta

Scroll to Top