Djordje Djuricic square
digitalk Media Days Niš 2023

Đorđe Đuričić

Senior Product Manager @ United Cloud

Đorđe Đuričić od 2020. godine radi na poziciji senior produkt menadžera u United Cloud, inovacionom centru United Group, gde je zadužen za produktnu monetizaciju. Prethodno iskustvo je stekao tokom 5 i po godina u Gemiusu, najvećoj evropskoj istraživačkoj kompaniji, na poziciji Tehničkog menadžera za Jadransku regiju.

Pre rada u Gemiusu, proveo je 5 godina na razvoju portala prva.rs, kao i drugih digitalnih servisa i proizvoda Prve Srpske Televizije. Osnovne i Master studije, završio na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, na smeru Informacioni sistemi i tehnologije.

Kao predavač, više puta učestvovao, na gostujućim predavanjima na Fakultetu organizacionih nauka i Fakultetu za medije i komunikacije, Univerziteta u Beogradu, kao i na festivalima i konferencijama, poput WeekendMedia, Digital Day, IAA,Digital, IAB SumUp, e-trgovina itd. Od pokretanja programa digitalne sertifikacije DIMAQ u Srbiji 2018. Godine, pod okriljem IAB Srbija i sertifikovanog od IAB Europe, aktivni je Master trener.

Od 2018. godine, predsednik je AdTech komiteta IAB Srbija.

Predavanje

petak 27. oktobar

11:30 - 11:50

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Izazovi i zamke pri razvoju multi-tenant platforme za velike news portale

Scroll to Top