slobodan krajnovic square
digitalk Media Days Niš 2023

Slobodan Krajnović

Direktor @ 021.rs

Slobodan Krajnović je master inženjer industrijskog inženjerstva (Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad).

Zaposlen na 021 od 1999. godine. Na funkciju šefa informativne redakcije imenovan je 2002. godine, a za glavnog i odgovornog urednika 2005. Danas je suvlasnik i direktor preduzeća. Stalni je član ekspertskog medijskog tima na projektu Media Pluralism Monitor, koji realizuje Centar za medijski pluralizam i slobodu (CMPF) pri Evropskom univerzitetskom institutu u Firenci.

Član je Upravnog odbora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) i član Skupštine Asocijacije onlajn medija čiji je 021 jedan od osnivača.

Dobitnik je nagrade za najboljeg urednika lokalnih radija devet balkanskih zemalja koju mu je 2007. dodelila mreža radio-stanica SEENAPB.

Predavač je i panelista na brojnim stručnim skupovima u organizaciji Irex Serbia, Academy Deutche welle, ANEM, AOM, NDNV, Fondacije Slavko Ćuruvija, Medija centra Beograd, Medija centra Niš, itd.

Redovni je učesnik i gost brojnih međunarodnih školi, skupova i događaja u okviru radio industrije i digitalnih medija (Fridrih Ebert school – Berlin, International journalist academy – Budimpešta, European journalism centre – Milano, BBC – London, NAB – Las Vegas, Radiodays Europe – Kopenhagen/Paris, Weekend media festival – Rovinj, itd).

Predavanje

četvrtak 26. oktobar

12:00 - 13:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Stanje tržišta lokalnog digitalnog oglašavanja

Scroll to Top