Epizoda 87: Miloš Raičević

milos yt

Biografija:

Miloš Raičević je bio sa „obe strane stola“, krenuo je sa agencijske strane (Kreativa Unlimited, Communis), prešao na stranu klijenta (Telenor, Philip Morris International) i sada je kako on kaže, negde između. U konsultantske vode je krenuo solo, ali mu se usput pridružilo mnogo dobrih marketing seniora koji sada čine konsultantsku kuću pod nazivom Alchemists.

Opis epizode:

Zašto je marketing najlakši posao na svetu, kako izgleda posao konsultanta u sferi marketinga, zbog čega konsultanti malo pričaju, a puno pitaju i slušaju? Kakva je percepcija marketing danas, a kakva je bila kada je naš sagovornik, Miloš Raičević počinjao? Da li se danas i kako može raditi consulting u marketing industriji ispričao nam je Miloš na primeru svoje agencije Alchemists, sa osvrtima na strategiju, koliko je bitno slušanje sa obe strane stola, da li je danas ipak korisnik kralj a ne sadržaj, i koliko je pak važna edukacija danas, sve su to teme koje smo pokrili u sjajnom razgovoru sa Milošem.

Miloš Raičević, Founder and Managing Partner @ Alchemists – https://www.linkedin.com/in/milosraicevic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Vožnja života’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top