Epizoda 45: Maja Grbović

maja yt

Biografija:

Maja Grbović ima biografiju za koju možemo slobodno reći da može služiti kao školski primer. Od angažovanja u studentskim organizacijama, praksi, a posle i radu u marketinškoj agenciji do ozbiljne karijere u korporaciji, Maja je izgradila karijeru za primer. Da nisu samo reči govori i nagrada Digital marketing manager of the year koju je Maja dobila krajem prošle godine. Maja je iskusan profesionalac u oblasti digitala, vrlo posvećena razvoju i edukaciji tržišta, i ono što je možda nama važno da istaknemo, ostala je privržena zajednici i često podržava projekte koji poteknu iz zajednice.

Opis epizode:

Ova epizoda ima negde drugačiji tok od ostalih jer je bazirana na karijeri koju je Maja gradila godinama unazad i po nama je savršeni primer kako možete izgraditi uspešnu karijeru u digitalu. Kroz razgovor sa Majom o njenom profesionalnom putu smo predstavili koliko je bitno angažovati se na fakultetu, šta vam zapravo donosi rad u marketinškoj agenciji, i kako se kasnije karijera može usmeravati kada pređete da radite na stranu brenda/korporacije.Vrlo poučna i edukativna priča za sve one koji su na početku karijere, a pored razvoja karijere Maja je dala jako puno uvida u to kako se naše tržište razvija, gde ima prostora, te kako treba gledati na inovacije i budućnost digitala.

Maja Grbović, Head of Media @ Mercator-S – https://www.linkedin.com/in/markovicmaja/

Maja preporučuje:

Linkovi:
o   Google digital garage >> https://learndigital.withgoogle.com/digitalgarage/courses 
o   Google skillshop >> https://skillshop.exceedlms.com/student/catalog/browse 
o   FACEBOOK Blueprint >> https://www.facebook.com/business/learn 
o   Digital Marketer >> https://www.digitalmarketer.com
o   Harvard Business Review >> https://hbr.org/ 

Knjige:
o   Creativity Inc. >> https://www.amazon.com/Creativity-Inc-Overcoming-Unseen-Inspiration/dp/0812993012
o   Vodič kroz digitalnu transformaciju >> https://www.finesa.edu.rs/vodic-kroz-digitalnu-transformaciju/
o   Design Thinking >> https://www.finesa.edu.rs/design-thinking/

Podcasti:
o   HBR IdeaCast >> https://podcasts.apple.com/us/podcast/hbr-ideacast/id152022135?mt=2
o   Marketing School >> https://marketingschool.io/
o   Online Marketing Made Easy with Amy Porterfield >> https://www.amyporterfield.com/amy-porterfield-podcast/
o   Everyone Hates Marketers >> https://www.everyonehatesmarketers.com/podcast

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Dočekajte spremno eFiskalizaciju uz kompletnu podršku koju nudi mts. Na raspolaganju su vam rešenja, koja obuhvataju android uređaje najnovije generacije, sa SIM karticom za stalnu vezu sa internetom, aplikaciju fiskalne kase i mogućnost Cloud portala naprednih funkcionalnosti za bezbedno čuvanje svih podataka i poslovnu analitiku, kao i održavanje i podršku stručnog tima 24/7. https://mts.rs/Poslovni/Fiskalizacija

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Scrum Masterclass’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top