Epizoda 29: Lazar Pavlović

lazar yt

Biografija:

Lazar Pavlović je mladi marketinški stručnjak koji iza sebe ima već jako mnogo iskustva u marketingu digitalnih proizvoda, a iskustvo je sticao kako u Srbiji, tako i u međunarodnim startup-ima. Imao sam prilike da nekoliko puta sedim sa lazarom i pričam o poslu kojim se bavi. Toliko velika strast i iskričavost u očima, a sa druge strane toliko znanja i iskustva u jednom mladom čoveku… Lazar je čista riznica znanja, a osim u razgovoru, svoje resurse je podelio i sa vama, tako da vas kao nikada do sada čeka veliki broj linkova i e-knjiga kao njegova preporuka. 

Opis emisije:

Kao što je Lazar rekao, nikada nije bilo lakše ući u SaaS industriju i kreirati digitalni proizvod. Ova epizoda zadire u više oblasti, pre svega od digitalnog marketinga do IT industrije i nekih malo drugačijih tehnika u promociji proizvoda. Šta je to digitalni proizvod, kako se marketing digitalnih proizvoda razlikuje od klasičnog digitalnog marketinga, i koje su to taktike, growth operacije, marketinški kanali koji se koriste u tom procesu.

Lazar Pavlović, SaaS Marketing Expert – https://www.linkedin.com/in/lazapavlovic/

Lazar preporučuje:

Building Momentum Newsletter
Growth Unhinged Newsletter
OpenView Partners Blog (VC Fund)
Product-Led Growth
SaaStock
SaaStr
SaaS Growth Hacks
IndieHackers
Product Marketing Alliance
E-books

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka
OTP banka prepoznaje da je upravljanje tokovima novca jedan od glavnih izazova u privredi i svojim klijentima nudi visok nivo ekspertize i iskustva sa primenom najboljih svetskih rešenja. Lider je u transakcionom bankarstvu uključujući faktoring poslovanje, gde zauzima 40 odsto tržišnog učešća i time značajno olakšava svakodnevno poslovanje svojih klijenata. Više o ovoj usluzi možete saznati na sledećem linku: https://www.otpbanka.rs/privreda/domaci-faktoring-privreda/

2. Partner podkasta: kompanija Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

I u ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Strategija plavi okean’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu.

Scroll to Top