Epizoda 106: Nenad Pavlov

nenad yt 1

Biografija:

Bivši programer koji je zavoleo ljude. Uporedo sa programiranjem bavio se prevodilačim poslom. Sa programerskog na klijentski i obratno – radio kao projektni menadžer. Takođe je i podučavao preko 120 ljudi programiranju tokom više godina.
Želeo je da otvori svoju IT firmu i živi srpski outsourcing san. Sve je imao, klijente imao nije. U tom procesu shvata važnost prodaje i 2018. otvara svoju pre-sales agenciju SimplyGrow.
Od tada je uspešno sarađivao sa desetinama firmi iz celog sveta i pomagao im da lakše prodaju svoje proizvode i usluge.Spektar je išao od softverskih proizvoda, skupih industrijskih mašina, raznih kurseva i obuka, kopnenog i vadušnog prevoza pa sve do sterilnih komaraca.
Voli duge šetnje pored reke i još duže razgovore o email deliverability-ju, softverskim alatima za prodaju, kopirajtingu, vođenju biznisa i operativi.

Opis epizode:

Ova epizoda Digitalk podkasta nosi jednu iskrenu priču sa dečkom koji godinama ‘’peče’’ zanat u IT industriji, od tehničkih rola i programiranja, do prodaje i državanja kurseva nekim mladim kadrovima. Nenad Pavlov, Managing Director i osnivač firme SimplyGrow podelio je sa nama svoja iskustva i uvide do kojih je došao tokom svoje karijere, pričali smo o razvoju srpske IT scene, problemima koji muče ovu industriju, kako se koji problem može rešiti, te koji je pravi način da uđete u IT, a da pritom sebi ne raspršite snove ubrzo.
Jedan iskren i pitak razgovor sa predstavnikom novosadske IT scene.

Nenad Pavlov, Managing Director @ SimplyGrow – https://www.linkedin.com/in/nenad-pavlov

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Samsung
Još jedan prijatelj podcasta je i kompanija Samsung, njihov najnoviji model iz S23 serije, Samsung Galaxy S23 Ultra. Ovaj model je predstavljen na globalnom nivou 01.02. i dostupan je na našem tržištu kod Samsung ovlašćenih partnera. Ovo je model sa najnaprednijom kamerom do sada i vrhunskim gejming performansama. I zaista, cela Galaxy S23 serija postavlja nove standarde kad je reč o pouzdanim, vrhunskim iskustvima korišćenja pametnih telefona.
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Trenje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top