Epizoda 08: Ivan Žagar

zagar yt

Biografija:

Ivan Žagar je senior brend menadžer u kompaniji Jaffa zadužen za brand Munchmallow. Loži se na sve što potiče iz Engleske, sa naglaskom na Guinness pivo i navijanje za Everton. Najveća strast mu je trenutno roditeljstvo, a kreativnost koju stiče iz uloge oca devojčice Lenke usmerava u svoj posao i pravi neke sjajne kampanje o kojima se priča godinama. Ivan je brend menadžer koji iskače iz kalupa, dečačke radoznalosti i dobre doze lucidnosti. 

Opis emisije:

Povod za razgovor sa Ivanom je kampanja koju ako ste odrastali osamdesetih niste mogli a da je ne primetite – jubilej četrdeset godina jednog od najomiljenijih brendova u regionu, Munchmallow. Pričali smo o uspešnim i kampanjama koje prave razliku, šta to sve radi brend menadžer, kako se gradi odnos sa agencijama sa strane brenda i koji je recept za uspešne kampanje koje se pamte.

Od ove epizode imamo veliko zadovoljstvo da vam predstavimo kompanije koje su se odlučile da nas podrže i biće uz nas u naredom periodu, i to:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka

2. Partner podkasta: Mastercard

3. Partner podkasta: Masterbox

Masterbox je online platforma za edukaciju o digitalnom marketingu i biznisu. Program je koncipiran tako da učite po vašoj meri: u koje vreme želite, sa bilo kog uređaja i redosledom koji vam odgovara. Naši predavači su najbolji ljudi iz svojih oblasti, koji vas uče konkretne stvari na primerima. Ako ste makar malo u digitalu, već znate za sve njih: Istok Pavlović, Ivan Bildi, Darko Brzica, Robert Petković… Po jednoj ceni (može i na rate), dobijate pristup SVIM kursevima koji su na platformi, ali i svim novim koje u međuvremenu dodamo. Ako želite da ostvarite dva meseca pristupa gratis, ukucajte promo kod digitalk prilikom registracije i počnite sa učenjem već danas.

4. Prijatelj podkasta: kompanija Idea

U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa. U ovoj epizodi delimo dva primerka knjige Reci NE bez osećaja krivice. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.

Scroll to Top