Digitalk Niš 2023 – južnjačko gostoprimstvo i mnogo važnih tema!

digitalk nis cover

Jesen je tradicionalno vreme kada se ptice selice i digitalci lagano prebacuju u južnije krajeve. Šalu na stranu, ali poslednja nedelja oktobra je kao stvorena za provesti nekoliko dana u Nišu sa dobrim ljudima, uz dobru hranu, tradicionalno južnjačko gostoprimstvo i neverovatnu energiju koju donose Digitalk događaji.

Naravno, ne zaboravljamo ni sjajne predavače i fantastičan program koji će tokom četiri dana okupiti sve nas u hotelu Tami Residence!

Kao i prošle godine, očekuju nas dva događaja:

Digitalk Media Days – 26. i 27. oktobar 2023

Dekodiraj budućnost digitalnih medija

Tokom dva dana Media Days konferencije, okupićemo sve relevantne učesnike medijskog tržišta – medijske agencije, tehnološke partnere, izdavače, novinare, oglašivačke mreže i oglašivače, konsultante, donatore i sve one koji su zainteresovani da učestvuju u kreiranju i oblikovanju medijske slike.

Današnji novinar preuzima višestruku ulogu, onu koja se proteže izvan tradicionalnih oblasti. Savremeni novinar takođe mora da ovlada domenom analitike, dešifruje zamršene obrasce segmentacije i vešto se kreće trendove koji se često prebrzo menjaju. Arsenal potrebnih veština obuhvata ne samo elokventnu prozu i zadivljujuće slike u pravom trenutku, već i vešto razumevanje uvida zasnovanih na podacima koji osvetljavaju preferencije i ponašanja naše publike. I brzinu, jer ako nisi prvi ili među prvima, kada stigneš, možda više nije bitno.

Biznis modeli se menjaju, i u ovoj epohi, imperativ je jasan: shvatiti, zadobiti poverenje i ostati stalnoj u potrazi za dubokom vezom sa publikom čija je pažnja najvažnija valuta.

Digitalk Konferencija Niš – 27-29. oktobar 2023

Ignite • Innovate • Integrate • Inspire

Naš recept je jednostavan – dovesti naše najbolje iz sveta, lidere iz zemlje i okruženja, lokalne heroje, mlade ljude sa sjajnim idejama i vrhunske profesionalce koji mogu da unaprede naše znanje i podstaknu nas na promenu razmišljanja.

I ove godine okupili smo sjajan krug predavača i panelista, i pokrenućemo najvažnije teme za sve nas u ovom trenutku. Simbioza tehnologije i tradicionalnih biznisa, iskustva iz najinovativnijih kompanija sa projekata koji menjaju perspektive edukacije, nauke, marketinga. Osnivači startap kompanija koji tržišno testiraju svoje ideje, od kojih će neke promeniti svet. Kreativci koji svojim pripovedanjem kroz različite kanale dodaju ukus, miris i boju ovom svetu oko nas. I mnogo ljubavi i pozitivne energije.

Mi smo tu da inspirišemo, motivišemo i osnažimo, jer znamo da samo oni koji su dovoljno ludi da misle da mogu da promene svet na kraju to i urade.


Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo u Nišu, a verujem da već znate da Digitalk kombinacija sastojaka i Niš prosto ne mogu da omanu!

Scroll to Top