Deset godina nakon prvog puta – Digitalk Zrenjanin 2023!

digitalk zrenjanin cover

Tačno deset godina nakon prve velike IT konferencije u Zrenjaninu vratili smo se i napravili smo najveći događaj do sada. Tokom četiri dana, više od sedamsto ljudi upoznavalo se, družilo i sklapalo poslovne saradnje u hotelu Vojvodina i njegovoj neposrednoj blizini.

Zrenjanin je prošle nedelje bio centar digitalnog ekosistema Srbije kao toliko puta u prethodnih deset godina. Mnogo puta tokom ovih nekoliko dana činilo se da je kapacitet sale isuviše mali da bi ona primila sve one koji su zainteresovani da čuju šta su naši predavači imali da kažu.

Za nas, organizatore, bilo je ovo možda i najemotivnija konferencija koju smo napravili do sada. Mnogo snažnih ličnih priča, mnogo prijatelja koji dugo nisu bili na nekom događaju u Srbiji, koji su sa svima nama podelili sve ono što su naučili u prethodnih desetak godina, i mnogo ljubavi i odlične energije kojom ste nas svaki dan punili.

Cilj je naravno bio, kao i svaki put do sada, da sve važne teme i trendove obradimo uz pomoć adekvatnih govornika, kao i da ostavimo sasvim dovoljno prostora da se upoznate, družite, ali i naučite nešto novo i pokrenete se na akciju. konferenciju.

Sada, kada je konferencija gotova, podelit ćemo sa Vama i utiske učesnika, i šta im se najviše dopalo u ovogodišnjem programu:

Utisci o učesnika Ecommerce Days (20. – 21. april):

Prema upitniku koji smo vam poslali, najjači utisak na vas je ostavio panel u oblasti logistike i fulfillment-a, panel o naplati, što govori da su to i dalje dva najveće problema koja e-trgovci u Srbiji imaju. Od predavača posebno snažan utisak ostavili su Miroslav Varga, Marko Carević, Svetozar Krunić, Mihajlo Ponjavić, i završno predavanje Maje Bilić iz kompanije Google.

Utisci o učesnika Digitalk Konferencija (21. – 23. april)

Što se konferencije tiče najviše ocene publike dobili su Danjiel Milošević, Milana Cap, Nenad Pavlov, Goran Jankuloski, Nebojša Radović, Stefan Trkulja, a snažan utisak je ostavila i emotivna priča Danijele Mladenović, lokalni heroj Stevan Subić i uvek beskreno šarmantni i zabavni Igor Šćepanović – Šćepa.


Hvala Vam od srca, na podršci i ljubavi koju nam nesebično pružate. Ovo je bilo vredno iskustvo i potrudićemo se da i svaki naredni put ostanemo aktuelni, ali i budemo još bolji, i ne zaboravimo ono nešto magično, zbog čega toliko volite da dođete na naše događaje!

Vidimo se na jesen u Nišu!

Scroll to Top