Specijal 06: Građenje karijere u IT industriji iz Zrenjanina

06 yt

Priču o zrenjaninskoj IT sceni nastavljamo u drugoj Specijal epizodi koju smo uradili u saradnji sa gradom Zrenjaninom, a ovaj put epizoda sadrži malo ličnije priče i razvojne puteve dvojice Zrenjaninaca.
Sagovornici u drugoj epizodi o IT sceni u Zrenjaninu su bili Milan Milićev, Competitive Research Specialist u kompaniji Elementor i osnivač LevelAp-a, jednog od najpoznatijih WordPress kurseva u Srbiji; drugi sagovornik je bio Miroslav Grbić, Zrenjaninac koji godinama već uspešno gradi ozbiljnu karijeru u Microsoft razvojnom centru u Beogradu. 
Milan je verovatno veoma dobro poznat čitavoj zrenjaninskoj sceni kao neko ko godinama nesebično daje sebe u razvoju Zrenjanina kao IT centra, deo je svih većih projekata u Zrenjaninu koji su povezani sa IT industrijom, i važi za velikog lokal patriotu.
Pored ozbiljne karijere u Microsoft-u, Miroslav je u želji da pomogne mladim Zrenjanincima sa svojim rođenim bratom Branislavom osnovao Dev Centar – mesto gde su studentima besplatno godinama delili znanje i od mladih ljudi stvarali inženjere kroz rad na projektima iz realnog poslovanja.
Upravo ove dve lične priče su bile povod i tema razgovora u ovoj Specijal epizodi Digitalk podkasta. Različiti karijerni putevi ali ista energija i želja da se podrži i osnaži lokalna zajednica u Zrenjaninu. Veoma inspirativna priča sa dvojicom izuzetnih momaka.

Projekat specijal epizoda o IT sceni grada Zrenjanina se finansira iz budžeta grada Zrenjanina
Stavovi izraženi u ovim publikacijama isključiva su odgovornost autora i njegovih saradnika i ne predstavljaju nužno zvaničan stav grada Zrenjanina.

Milan Milićev, Competitive Research Specialist @Elementor & osnivač @ LevelAp – https://www.linkedin.com/in/milanmilicev/ i https://levelap.rs
Miroslav Grbić, Group Engineering Manager @ MDCS – https://www.linkedin.com/in/miroslav-grbic-400827121/

Scroll to Top