digitalk Niš 2022

Predavanje

subota 29. oktobar

11:00 - 12:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: Šta su tajni sastojci uspešnih digitalnih proizvoda?

Petar Atanasovski

Petar Atanasovski je COO u okviru MVP Workshop tima, koji se bavi istraživanjem i razvojem decentralizovanih biznis modela i blockchain proizvoda.

Pokreće ga stvaranje i razvoj. Bilo da pričamo o razvoju ljudi, timova, proizvoda ili efikasnih organizacija, posvećen je stvaranju izuzetnog iskustva i vrednosti za korisnike.

Završio je francusko-srpski bilingvalni program u Trećoj beogradskoj gimnaziji, Matematički fakultet u Beogradu, odsek za informatiku i Executive MBA studije u Cotrugli poslovnoj školi. Vodio je odsek za zadovoljstvo korisnika u GoDaddy-ju (pre akvizcije ManageWP proizvoda – Devana Technologies) gde je bio zadužen za iskustvo web profesionalaca. Zaljubljenik je u vaterpolo – nekadašnji je vaterpolo igrač i trener. 

Bio je predsednik AIESEC-a Srbije, najveće organizacije na svetu vođene od strane mladih. Član je Rotary E-kluba Srbija.

Đorđe Filipović

Đorđe Filipović je završio osnovne i magistarske studije na Univerzitetu Syracuse u Njujorku u oblasti informacionih tehnologija. Na univerzitet je otišao na sportsku stipendiju kao uspešni plivač, višestruki šampion Jugoslavije, a kasnije i učesnik Olimpijskih igara u Sidneju 2000.

Svoju karijeru započinje u startapu Shoeline, koji posluje u okviru Berkshire Hathaway grupe. Nakon uspešnog lansiranja startapa, sa preko 13 miliona godišnje prodaje, svoju karijeru nastavlja u francuskom investicionom fondu Kering group kao menadžer projekata, gde vodi projekte na globalnoj e-commerce platformi. 

Posle 13 godina provedenih u Americi, 2010. godine osniva kompaniju 30Hills u Beogradu, sa željom da se bavi razvojem inovativnih startap ideja. Danas ima više od 20 godina iskustva i preko 40 startap inicijativa iza sebe. 30Hills studio je postao mesto gde preduzetnici, inovatori, profesori i kompanije zajedno istražuju i realizuju nove ideje koje menjaju svet na bolje.

Rastko Jokić

Rastko Jokić je softverski inženjer, te suosnivač i softverski direktor Florence Healthcare. Studirao na FTN-u u Novom Sadu i Univerzitetu Misuri. U softversku industriju ušao još 2012. 

Tokom malo manje od 10 godina rada imao je priliku da započne nove startupove, priključi se već postojećim i pomogne izgradnju istih. Razvoj skalabilnih timova i kompanija koje su u stanju da naprave velike stvari smatra životnim pozivom.

Osnovao je Florence Healthcare 2017. godine, sa ciljem i posvećena transformisanju kliničkih istraživanja i povećanju broja metoda za dobijanje rezultata medicinskih istraživanja: lekova, zahvata, medicinskih pomagala.

Scroll to Top