digitalk Niš 2022

Predavanje

subota 29. oktobar

12:15 - 12:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Nešto novo iz Infostud Grupe

Petar Stakić

Petar Stakić je direktor za saradnju sa zajednicom i član izvršnog odbora Infostu grupe. U kompaniji je već skoro 12 godina, a od početka se bavi korporativnim komunikacijama. 

Od aprila 2022. godine Petar je izvršni direktor organizacije IT Subotica 2030 koja je osnovana od strane subotičkih IT kompanija i obrazovnih ustanova. Cilj organizacije je da se ovaj grad razvije u regionalni tehnološki i kongresni centar, za šta postoje svi preduslovi zbog razvijenosti ove industrije. Takođe, svrha organizacije je da sprovodi ili podržava društvene i ekološke aktivnosti kako bi Subotica bila idealno mesto za život, studiranje i rad. 

Infostud grupa je jedna od osnivača organizacije IT Subotica 2030.

Branimir Gajić

Branimir Gajić je suosnivač i CEO Infostud Grupe, koja je prvenstveno lider na tržištu zapošljavanja i automobilizma, te nekretnina i osiguranja, i jedna je od najuspešnijih internet kompanija u Srbiji. 

Skupa sa sestrom i nekoliko prijatelja, Branimir je još tokom studija ekonomije pokrenuo projekat Infostud, koji je isprva bio zamišljen kao sajt za buduće i aktuelne studente. Vremenom Infostud je prerastao u grupaciju, da bi naposletku postao pravi pravcati internet gigant u Srbiji. 

U okviru Infostud Grupe posluju Poslovi Infostud, Polovni Automobili, 4Zida, Osiguranik, Startuj, Internet Prodaja Guma, Hello World, MojaGaraža, HR Lab, te AutoHUB, koji zapošljavaju preko 200 ljudi.

Branislava Gajić Stanojević

Branislava Gajić Stanojević je suosnivač i član Upravnog odbora Infostud Grupe, koja je danas lider u oblasti internet usluga. Ovaj projekat je pokrenula sa svega 19 godina i to sa bratom Branimirom i nekoliko prijatelja. 

Gotovo dve decenije kasnije ova grupacija u svom portfoliju ima sajtove poput Poslovi Infostud, Polovni Automobili, 4Zida, Osiguranik, Startuj, Internet Prodaja Guma, Hello World, MojaGaraža, HR Lab i AutoHUB.

Iako je diplomirani politikolog po profesiji, Branislava je ubirala priznanja i nagrade prvenstveno za preduzetništvo. Neka od njih su i Nagrada za žensko preduzetništvo Žena zmaj 2009. godine, kao i priznanje za jednu od 30 najboljih preduzetnika iz Srbije i dijaspore ispod 30 godina.

Đorđe Janković

Đorđe Janković je nagrađivani kreativni direktor koji svoju karijeru započinje u agenciji Leo Burnett Beograd i tokom 7 godina učestvuje u osmišljavanju kreativnih kampanja za brendove poput A1 Srbija (Vip mobile), Jelen Pivo, Doncafe, Aqua Viva, P&G, Banca Intesa, Jaffa. 

Karijeru nastavlja u Zagrebu kao kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey. Osim što je creative lead na klijentu A1 Hrvatska, učestvuje i u drugim projektima za Ikea i WWF. Upoznaje se sa design thinking metodologijom i po povratku u Beograd pridružuje se Miši Lukiću i njegovoj biznis dizajn kompaniji New Startegy na poziciji Chief Creative Business Designer.

Tokom svoje karijere sa svojim timovima osvojio je preko 30 najbitnijih lokalnih i regionalnih nagrada: Effie, Golden Drum, IdejaX, Young Lions, Kaktus, Ueps, Somoborac, Mixx. Početkom 2021. godine pokreće Friday Finally, kreativnu agenciju za komunikaciju i dizajn sprintove.

Scroll to Top