digitalk Niš 2022

Predavanje

nedelja 30. oktobar

12:45 - 13:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Digitalk u 2023. godini

Vladimir Kovač

Vladimir Kovač je dobri duh internet zajednice u Srbiji i jedan od osnivača Digitalk-a. U konferencije se zaljubio pre 15ak godina, baš u Nišu, a poslednjih desetak ih organizuje, kako u svom rodnom gradu Zrenjaninu, tako i širom Srbije.

Voli ljude i energiju koja nastaje kada se dobre priče i dobri ljudi nađu na istom mestu.

p.s. Bez njega, Vita i Minić se nikada ne bi odlučili da ponovo prave konferencije, ali kada je on odlučio, nisu smeli da ga puste samog 🙂

Vitomir Ognjanović

Štreber zarobljen u ozbiljnim životnim ulogama, izazivač zona komfora, motivator i depresivac, budala i najbolji prijatelj.

Ivan Minić

Osnovao sam Burek.com (2002.), MojaPijaca.rs (2016.), TurnKey (2016.), Pojačalo (2018.), Burgos (2019.), Alfa Prevod (2021.), DigiTalk (2021.)

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Prethodnih nekoliko godina radio sam i kao konsultant, edukator i ekspert na brojnim EU projektima i sarađivao sa USAID, UNDP, Thomson fondacijom, OSCE, Unicefom i drugim donatorima.

Scroll to Top