digitalk Niš 2022

Predavanje

nedelja 30. oktobar

14:00 - 14:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Odjava programa

Dušan Jovčić

Dušan Jovčić, diplomirani politikolog za međunarodne poslove po obrazovanju, preduzetnik u kreativnim industrijama po trenutnoj dijagnozi. 

Radio je na fakultetu kao demonstrator, vodio studentske organizacije, osmislio i sproveo svoj neformalni kurs. Pored rada na fakultetu, oprobao se i kao novinar i voditelj radio emisije. Takođe, ima iskustva u agencijskom radu, u HR i CSR agencijama, kao freelancer u sportskoj industriji.

Oformio Kerber Games zato što veruje da je moguće proizvesti konkurentne kreativne proizvode u Srbiji  i prodavati ih širom sveta. Osnivač i član Upravnog odbora “Srpskog esnafa društvenih igara” – SEDI! Najnovije vesti čuva za viđanje uživo.

Aktivno piše i objavljuje poeziju, trenira bejzbol, razume se u automobile i neformalni je timski stand-up komičar.

Darko Dujič

Darko Dujič je prisutan na regionalnom tržištu digitala više od deceniju. Jedan je od zaslužnih za otvaranje kancelarije Google-a za Adriatic regiju, i bio je jedan od prvih ljudi koji je vodio. Karijeru je posvetio razvoju digitalnih biznis modela, a poslednjih pet-šest godina intenzivno razvija e-commerce tržište u regionu, što kao osnivač kompanija, što kao konsultant nekih od najvećih online prodavnica. 

U Sloveniji je uspeo da napravi najveću comparison shopping platformu u regionu sa preko hiljadu partnera i više od pet miliona proizvoda na platformi. 

Ivan Koroknai

Doživotni ljubitelj video igara sa više od 20 godina iskustva u razvoju ozbiljnih igara i vojnih simulacija za potrebe obuke odbrane i službi za spašavanje. Od detinjstva sanja o razvoju i izdavanju sopstvene video igre.

Nakon napuštanja industrije simulacija postaje pokretačka snaga i osnivač startap studija za razvoj video igara Phobos iz Beograda.

Sa timom je započeo dug i trnovit put ka ostvarivanju dugogodišnjeg sna radom na razvoju igre Cloudburst – koja predstavlja inovativni korak napred u gejming industriji, čime se ističe kao pionir u novom žanru igara.

Mladen Jezdić

Mladen Jezdić, diplomirani inžinjer Saobraćajnog fakulteta i Head of supply chain Ananas e – commerce broji više četiri godine profesionalnog iskustva u ovoj sferi poslovanja.

„Ponosan sam na to što sam kroz program Delta holdinga Mladi Lideri uspeo da napredujem do direktorske pozicije u okviru Ananasa – najvećeg i najzahtevnijeg projekta u regionu. Kroz izazovne i inovativne projekte na kojima radim, ispitujem i unapređujem svoje znanje ne samo u oblasti supply chain – a, već celokupnog biznisa.

Uvek naglašavam da je, pre svega zadovoljstvo raditi na izgradnji i pokretanju najvećeg i najmodernijeg fullfilment centra u ovom delu Evrope koji se prostire na čak 10 hiljada metara kvadratnih. Ambiciozni planovi koje sprovodimo u Ananasu podrazumevaju i internacionalizaciju poslovanja, tako da kroz svakodnevni rad imam priliku da radim i na širenju našeg poslovanja na druge države regiona.

Biti Head of supply chain u budućem Amazonu regije Balkan je čast i privilegija iz prostog razloga jer se ne ukazuje uvek prilika raditi s ovakvim timom posvećenih stručnjaka, na ovako kompleksnim projektima uz koje se profesionalni napredak i lična satisfakcija jednostavno podrazumeva “, istakao je Mladen.

Kada se završi radno vreme, Mladen se bavi pčelarstvom i vinogradarstvom i uživa u kuvanju.

Danijel Milošević

Tip koji pomaže dobrim kompanijama da dođu do reči. 

Kreativni rad doživljava kao miks podataka, diplomatije i lucidnosti, a odnos u tom miksu još utvrđuje.

Fokusiran na tehnološke kompanije u bilo kom sektoru.

U slobodno vreme demotivacioni govornik.