digitalk Media Days Niš 2022

Predavanje

četvrtak 27. oktobar

17:00 - 18:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Finansiranje kroz donacijski model

Galeb Nikačević

Galeb Nikačević je TV lice, voditelj, te autor podkasta Agelast, koji je za veoma kratko vreme postao jedan od najpopularniji i najslušanijih podkasta na ovim prostorima.

No, pre nego što je postao veoma uspešan podkaster, Galeb je više od polovinu svog života proveo u raznim medijima. Pre više od 20 godina bio je jedan od voditelja prve muzičke televizije kod nas, Metropolisa, da bi potom postao zaštitno lice na lokalizovanoj verziji MTV-ja. Naposletku, bio je novinar i urednik srpskog izdanja VICE-a, kao i glavni i odgovorni urednik NOIZZ-a.

Jelisaveta Miletić

Jelisaveta Miletić je podkasterka i marketing menadžerka u Njuz.netu. Uprkos tome što potiče iz novinarske porodice, ona je više bila opčinjena pozorištem, pa stoga je završila Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, smer menadžment i produkcija pozorišta radija i kulture.

Pre nego što je postala član Njuz ekipe, radila je kao producent pozorišnih predstava, kratkih filmova i festivala, te marketing pripravnik u Philip Morris International i menadžer za društvene mreže u Idea Plus Communications.

Nenad Milosavljević

Nenad Milosavljević je podkaster i autor na satiričnom portalu Njuz.net, kao i jedan od scenarista emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

Pre nego što je postao Njuzovac, Nenad se bavio onim za šta se školovao – novinarstvom. Diplomiravši na Fakultetu političkih nauka, pisao je za Biznis, Ekonom:east, te mnogim drugim štampanim i internet časopisima, ali ubrzo ga je satira uzela pod svoje i ostalo je istorija.

Scroll to Top