nela buncic vukomanovic w
digitalk Media Days Niš 2022

Nela Bunčić Vukomanović

Creative digital manager @ CAS Media

Nakon završenih osnovnih studija smera komunikologija na FMK-u, završila sam i master na FON-u iz oblasti organizacije javnog sektora sa idejom – ako mi ikada prekipi rad u medijima odlazim u javni sektor, međutim ubro sam shvatila da su mediji moja velika ljubav, a marketing moja simpatija, pa sam upisala i završavam master na FDU smera “reklama i mediji”. 

Moja prvobitna ideja rada u medijima jeste bila televiziji, ali kada sam prvi put sa televizije prešla na online shvatila sam da sam ja dete digitala i tu i ostala. U medijima se krećem i radim od svoje 18 godine, a sada će i 10 godina od mog zvaničnog prvog medijskog posla. Pošto sam se razvila i kao prepoznati running i health influenser na našem tržištu, gde godinama sarađujem sa velikim svetskim i domaćim brendovima poput Nike-a, Nestle-a, Philips-a, Wolt-a… 

Logičan sled događaja je bio moj prelezak u medijsku agenciju UM-a, CAS Mediju, gde na poziciji creative digital menadžera osmišljavam kreativne sadržaje koji su dobri za portale, ali ujedno i odlični za monetizaciju, što će se verovatno u budućnosti medijskog oglašavanja još razvijati.

Predavanje

četvrtak 27. oktobar

11:10 - 12:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Saradnja medija i medijskih agencija

Scroll to Top