bojan cvejic e1664978727197
digitalk Media Days Niš 2022

Bojan Cvejić

Direktor @ Dan Graf doo

Bojan Cvejić je direktor kompanije DanGraf koja izdaje dnevni list Danas i besplatni mesečnik City Magazine. Ujedno je i glavni urednik portala Danasa. Karijeru je započeo 2007. godine upravo u ovom listu gde je prethodno bio novinar na nekoliko rubrika – Beograd, Društvo, Politika. Tokom svoje karijere sarađivao je sa nedeljnikom NIN, City Magazine, Radnik.rs, biodopisnik za italijanski portal L’Indro i kosovski portal Kosovo 2.0. 

Rođen je 19. aprila 1986. godine u Beogradu, gde je završio osnovne i master studije novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Završio više škola, treninga i kurseva iz etike u medijima, istraživačkog novinarstva, TV novinarstva, digitalnog marketinga, MOJO, poslovanja u medijima. 

Sarađivao na projektima sa brojnim organizacijama, kao što su UNICEF, NUNS, Beogradski centar za bezbednosnu politiku, NALED, Fridrih Ebert fondacija. Od 2014. do 2018. godine bio član Izvršnog odbora Nezavisnog udruženja novinara Srbije. Od 2019. godine je član Komisije za žalbe Saveta za štampu, a od 2021. član Upravnog odbora Asocijacije medija. Dobtnik nagrada “Laza Kostić” (UNS), “Ličnost godine” (OEBS), PCI nagrada za tekstove koji se odnose na multietnički suživot Albanaca i Srba na Kosovu.

Predavanje

četvrtak 27. oktobar

14:00 - 14:15

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Klub Danas

Scroll to Top