aleksandar askovic w 1
digitalk Media Days Niš 2022

Aleksandar Ašković

Youtube optimizacija

Aleksandar Ašković Kojot, jedan je od pionira IT novinarstva u Srbiji. Karijeru je počeo u časopisu Svet kompjutera 1997. godine, kao strastveni igrač multiplejer igara, a pisao je i za brojne druge tehnološke magazine.

2001 godine počinje, paralelno sa radom u Svetu Kompjutera, svoj prvi TV projekat, emisiju Game-Over, čiji je godinama bio autor i urednik. 2009 kreće sa biznis IT emisijom KursorTV. Poslednjih desetak godina bavi se fenomenima Youtube kulture, čiji je aktivni učesnik kroz strimovanje video igara na svom kanalu (World of Tanks). 

Posle nekoliko godina rada u gaming industriji, 2016. godine počinje aktivno radi kao konsultant za brojne brendove i kompanije koje žele da na najbolji način nastupe na Youtube, i kreiraju video sadržaj koji će postići željene rezultate, bilo da je u pitanju dostizanje velikog broja gledalaca, ili direktna prodaja. 

Neki od klijenata sa kojima je radio su Sport Klub, BalkanTrip, Polovni Automobili, Valvoline, Andrija Milošević, Slavica Squire, MeridianBet…

Predavanje

petak 28. oktobar

10:30 - 11:00

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Kako izvući maksimum iz svog Youtube kanala?

Scroll to Top