Epizoda 85: Miloš Aleksić

milos yt

Biografija:

Tokom 15 godina karijere, Miloš je imao priliku da se marketingom i komunikacijama bavi u širokom spektru industrija, na više tržišta: od kreativne produkcije, preko rada u kreativnim i medijskim agencijama u account i strateškim rolama, freelance marketing konsaltinga, do rada na strani klijenta u ulozi marketing menadžera. Danas, na poziciji marketing stratega u KupujemProdajem Miloš rukovodi marketing timom daleko najveće onlajn platforme u regionu.

Opis epizode:

U epizodi sa Milošem Aleksićem ako sagovornikom nastavljamo da se bavimo marketing industrijom sa fokuom na to kada da budemo bolji marketari. Miloš nam iz svog, vrlo specifičnog ugla i iz petnaest godina bogate međunarodne karijere priča zašto je marketing najinteresantnija stvar koju možeš raditi obučen, šta to sve danas koči marketing struku, kako on gleda na digitalni marketing, te koliko je važno danas da marketari budu upoznati sa svim sferama biznisa u kome posluju. Za sam kraj Miloš je ostavio veoma poučne zaključke i poruke, kao i par svojih imiljenih marketing zabluda.

Miloš Aleksić, Marketing strateg @ KupujemProdajem – https://www.linkedin.com/in/milosaleksic/

Miloš preporučuje:
Byron Sharp: https://www.linkedin.com/in/professorbyronsharp/
Mark Ritson: https://www.linkedin.com/in/markritson/
Lazar Džamić: https://www.linkedin.com/in/lazar-dzamic-278692/
Ana Anđelić: https://www.linkedin.com/in/anaandjelic/
Ritson i Sharp : Byron Sharp Vs Mark Ritson – Sophisticated Mass Marketing Vs a Segmented Approach
Binet & Field: The Long and Short of It: Measuring campaign effectiveness over time | WARC 
Knjiga: How Brands Grow
Web sajtovi:
https://www.marketingweek.com/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Ovo je marketing’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top