Epizoda 124: Dario Marčac

dario yt

Biografija:

Dario Marčac pomaže brendovima i kreatorima da izgrade uspešne profile na TikToku. Na svom TikTok profilu ima preko 500.000 pratilaca, a njegovi klijenti su ostvarili preko 120 miliona pregleda. Osnivač je Crew zajednice koja ukupno broji preko 8 miliona pratilaca  i predstavlja najveću zajednicu TikTok kreatora u regiji Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Austrije. 

Opis epizode:

Ukoliko pratite trendove društvenih mreža, već duži vremenski period ne možete ignorisati TikTok kao platformu koja okuplja svake godine sve više i više ljudi. Trenutak dolaska opcije plaćenog oglašavanja na ovoj platformi je verovatno blizu, i ukoliko do sada vaš brend niste pozicionirali na TikTok-u, sutra će možda već biti kasno. O samoj platformi, kreatorima na TIkTok-u, o saradnjama brendova i kreatora, te koje su ključne tačke za početak građenja brenda na ovoj platformi razgovarali smo sa verovatno najvećim poznavaocem TikTok platforme u regionu, Dariom Marčacem, TikTok-erom, mentorom i konsultantom za ovu platformu, i osnivačem regionalne zajednice kreatora Crew.

Dario Marčac, TikTok mentor – https://www.linkedin.com/in/dariomarcac/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
Projekat Srbija inovira
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’FOMO | Strah od propuštanja’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top