Epizoda 118: Tomo Ricov

tomo yt

Biografija:

Tomo Ricov je preduzetnik, radijski voditelj, event menažer, organizator festivala, a po obrazovanju je diplomirani pravnik. Muzika i strast prema muzici su ono što je Tomu vodilo kroz celu njegovu karijeru. Kao organizator programa i DJ vodio je muzičke programe u poznatim zagrebačkim klubovima Kulušić, Lapidarij, Gjuro 2, Aquarius, Tvornica, u periodu 1987. do 2008. godine. U advertajzing agenciji Digitel vodio je sektor za organizaciju događaja, dok je kao osnivač event agencije Da! realizovao preko hiljadu događaja za neke od najvećih hrvatskih i svetskih kompanija. Osnivač je i suvlasnik projektne agencije Pepermint sa kojom je i pokrenuo projekat Weekend Media Festivala, ali i mnoge druge. Bio je deo i muzičkih festivala poput Garden, Terraneo, kao i pokretač klubova Pepermint, Johann Franck, Kic Klub, Boogie, Sol i Vidikovac.
U regionu je najpoznatiji po Weekend Media Festivalu, najvećem regionalnom događaju koji okuplja publiku iz medijske, marketinške i komunikacijske industrije ali i mnogih drugih. Weekend Media festival mnogi smatraju za najinspirativniji događaj u regionu.

Opis epizode:

Kada na jednom mestu okupljate regionalne medije, marketinšku i advertajzing industriju ali i veliki broj biznisa koji traži inspiraciju, onda radite jednu veoma veliku i važnu stvar za sve ove industrije. Poslednjih šesnaest godina Rovinj i Weekend Media Festival su događaj koji okuplja svake godine više od pet hiljada ljudi iz svih ovih industrija i predstavlja mesto pozitivne energije, neiscrpne inspiracije i susreta. Čovek koji iza čitave ideje od samog početka, Tomo ricov, bio je sagovornik u novoj epizodi podkasta Digitalk. Priča o festivalu, muzici kao strasti i ideji koja je porasla do granica čitavog regiona u vidu događaja koji okuplja sve one koji žele priliku za networking, kvalitetan programski sadržaj i koji žele da poslednji vikend leta provedu na najinspirativnijem mestu u regionu!

Tomo Ricov, osnivač & direktor @ Weekend Media Festival – https://www.linkedin.com/in/tomo-ricov-33b189239/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
Nova mBanking aplikacija OTP banke:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.newfrontier.iBanking.mobile.SOG.Retail&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/app/soge-m-bank/id803935073?ls=1 
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Moć šarma’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top