Digitalk Konferencija: Vreme je da se okupimo uživo

digitalk zrenjanin

Konačno je došlo vreme da se ponovo okupimo i družimo.

Mnogi od nas su željno priželjkivali trenutak kada ćemo moći da se usudimo i objavimo da ponovo organizujemo okupljanje zajednice. Verujem da se i većina vas uželela predavanja uživo, onogo čuvenog networkinga, ispijanja kafe ili piva sa kolegama koje inače gledamo preko avatara na društvenim mrežama ili na Zoomovima.

Prošlo je četiri meseca od kako smo sa vama podelili naše planove na našem prvom događaju – Digitalk Connect. Ono što obećamo, to uvek ispunimo. Želeli smo da budemo sigurni da su okolnosti takve da možemo da vam ponudimo kvalitetan događaj koji će ispuniti i vaša i naša očekivanja, te da možemo da se okupimo u broju i sastavu kojem svi želimo.

Od 7. do 10. aprila organiuzjemo prvu veliku Digitalk konferenciju, i to u Zrenjaninu, mestu gde smo se godinama okupljali, družili i slušali neke od najinspirativnijih priča i ljudi.

Okolnosti su se dosta promenile, a organizacija događaja nikad nije nosila sa sobom više izazova. Uprkos svemu, daćemo maksimum da vam pružimo sve ono što već dve godine veliki broj nas priželjkuje: kvalitetan program i dosta mogućnosti za razgovore i druženje uživo.

Igramo na sigurno. Znamo šta smo do sada slušali u Zrenjaninu, i koje teme smo pokrivali. Potrudićemo se da vam dovedemo neka nova imena i ispričamo neke nove životne i inspirativne priče. Mnogi predavači su ostavili velikog traga na publiku u Zrenjaninu pa ćemo ih dovesti ponovo, jer znamo da bi bilo lepo videti ih opet.

7. i 8. aprila nas prvo očekuje programski deo namenjen poslovnim korisnicima iz oblasti elektronske trgovine. Pod nazivom E-commerce Days okupićemo stručnjake iz oblasti elektronske trgovine, pričaćemo o rastu koji je zabeležen prethodne dve godine, i izazovima koje je taj rast doneo. Pričaće neki od najvećih stručnjaka iz raznih oblasti koje e-commerce pokriva, a imaćemo i predstavnike najvećih e-commerce platformi. Naravno, kroz program ćemo pružiti i neka nova znanja i iskustva koja će biti dragocena i malim prodavcima koji žele da iskoriste trend rasta internet kupovine.

8. aprila popodne, počinje Digitalk Zrenjanin konferencija. Događaj koji podjednako priželjkuju Zrenjaninci, ali i cela internet zajednica koja je godinama unazad navikla da se početkom aprila okuplja u Zrenjaninu. Tri dana predavanja, druženja, aktivacija, ali pre svega osmeha i razgovora uživo.

Čekaju vas neki novi formati poput late night talks, ali i tech track, program predavanja namenjen onim iskusnijim developerima. No, nećemo odmah sve otkrivati.

Narednih mesec i po dana ćemo dati sve od sebe da vam ponudimo kvalitetno druženje koje smo svi čekali. Ništa nam neće teško pasti kada znamo da ćete nam se pridružiti i da ćemo zajedno u aprilu obeležiti početak jedne nove priče, ali i nastavak jedne stare tradicije.

Do aprila, pratite nas na mrežama, pomozite nam tako što ćete deliti informaciju o našem događaju, a mi smo tu sve vreme da vas slušamo, jer glas zajednice je uvek bio najvažniji.

Vidimo se u Zrenjaninu, a vas pozivamo da se prijavite na mailing listu na stranici konferencije i redovno dobijate novosti o programu!

Scroll to Top