E-Commerce Zrenjanin 2024

Predavanje

četvrtak, 18. april

11:45 - 12:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Panel: How logistics is keeping up with the speed of e-commerce

Panel će istražiti ključne načine na koje logistika prati brzinu razvoja eCommerce-a. Kroz diskusiju između predstavnika kompanija koje učestvuju u različitim procesima eCommerce logistike, istražićemo kako se logistički procesi prilagođavaju dinamičnom okruženju eCommerce-a. Diskutovaće se o inovativnim strategijama, tehnologijama i izazovima s kojima se suočavaju u održavanju koraka sa sve većim zahtevima brze isporuke i zadovoljstva kupaca. Očekujte zanimljivu diskusiju i praktične primere koji ilustruju kako logistika postaje ključni faktor uspeha u današnjem svetu eCommerce-a.

Zoran Malinoviċ

Zoran Malinović ima 12 godina iskustva u e-commerce-u i industriji brze dostave. Iz prve ruke je video šta znači “dinamično radno okruženje” – karijeru započeo u Donesi, prošao akviziciju od strane Foodpande, zatim Delivery Hero-a, migraciju na Glovo, zatim prelazak u Wolt i akviziciju od strane DoorDash-a. Bavio se Marketingom, Account Management-om i Business Development-om i vodio različite projekte i timove. Trenutno je na poziciji Head of Wolt Drive, gde vodi i koordiniše par projekata. Kroz Wolt Drive (Delivery as a Service) želi da doprinese razvoju celokupnog e-commerce ekosistema u Srbiji i omogući svima brzu i pouzdanu dostavu od 30-45 minuta.

Nikola Borojević

Nikola je suvlasnik Slanja Paketa, prvog srpskog fullfilment centra. Okrenuo se ka preduzetništvu još u srednjoškolskim danima. U mladosti bavio se eCommerce-om veoma uspešno, u 5 zemalja zapadne Evrope uključujući i Srbiju. Pronašao se u logistici gde i dalje vidi ogroman potencijal za rast i razvoj.

Nikola Riznić

Sa više od 16 godina iskustva u logistici Nikola Riznić je 2008.- započeo je svoju karijeru u City Express-u kao predstavnik prodaje, a iste godine započinje rad u kompaniji D Express. Dve godine kasnije, 2010, postaje direktor prodaje, i na toj poziciji uspešno posluje narednih skoro 9 godina.

Danas se nalazi na poziciji generalnog direktora kompanije D Express. Kompanija D Express je najveća kompanija u Srbiji koja je specijalizovana za eskpresnu kurirsku dostavu. Pomažemo klijentima da savladaju sve logističke izazove sa kojima se susreću kroz E-commerce poslovanje.

Fokus je na inovativnim uslugama koje pariraju vodećim svetskim logističkim kompanijama. D Express 2020. prvi u Srbiji plasira uslugu „Paketomat“, koja značajno olakšava dostavu kako korisnicima usluga, tako i zaposlenima. Paketomati se nalaze na preko 180 lokacija širom Srbije. Zbog potreba korisnika, svakodnevno se radi na njihovom proširenju.

Krajem 2022. je uvedena još jedna sjajna usluga, a to je plaćanje platnom karticom kod kurira, u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.

Dušan Kovačević

Dušan Kovačević je diplomirao ekonomiju i menadžment, a masterirao Finansije na Univerzitetu Webster u Beču. Početkom 2020. godine zapošljava se u sektoru logistike u kompaniji Amazon Transport Austrija u Beču, gde ubrzo napreduje do pozicije Area menadžera. Izvanredno znanje i iskustvo sticao je i u Erste banci u Austriji u kojoj je proveo godinu dana. Trenutno radi na poziciji Project Excellence and Analytics na najvećem regionalnom projektu u Ananas E – commerce.

Scroll to Top